reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Za wszystkie oczekujące (jeszcze) i wizytujące trzymam kciuki!
Tym, które już po wizycie życzę cierpliwości:)
Ja mam jutro termin i mam się zgłosić do poradni. W poniedziałek również u mnie KTG było płaskie...

Rzutem na taśmę ustaliliśmy, że dziecko zostanie "juniorem" czyli będzie Michał.

reklama
MatkaEwa - usg zrobia pewnie dopiero jak przyjade na porodowke - przynajmniej tak bylo przy pierwszym porodzie. Tutaj robia standardowo 3 usg, z czego ostatnie bylo ok 32tc.
Mam nadzieje, ze na porodowce jeszcze zdaza "zwazyc" malucha, ale mysle, ze nie bede miala olbrzyma. Michal urodzil sie dokladnie w terminie z waga 3180, wiec duzo wiecej sie nie spodziewam.

Matka Ewa, Aguśka - z jednej strony cieszę się że termin ustalony ale z drugiej mam coraz większego pietra. Chyba bym wolała tak jak przy Tomku, że wody odeszły mi tydzień przed wyznaczonym terminem cc i z zaskoczenia pojechałam do szpitala.

Hej!

Jestem po wizycie w szpitalu, odwiedzinach u mamy, zakupach w lidlu, ugotowaniu i zjedzeniu obiadu. :-)

KTG bez szaleństw. Szyjka rozwarta na 1-1,5 cm czyli bez zmian, za to miękka. :-) Mały prawie nic nie przybrał, ale nie wiem czy to jego sprawka czy tego, że pomiary na innym (czytaj szpitalnym) USG robione. Wyników na paciora jeszcze nie ma, jutro mam zadzwonić... :wściekła/y: Czyli coś tam wyhodowali... :-( No nic. Pasmotrim.

W poniedziałek w pełnej gotowości na oddział. TAK JEST MEIN HERR!!!

I u mnie na KTG zero skurczy, Maleństwo waży 3260, ja mam się stawić w szpitalu we wtorek, cc najpóźniej w czwartek, także Asia odliczamy razem. Czy któraś jeszcze się szykuje na podobny termin?

Mikoto super wieści! i nadal nie wiadomo kto w brzuszku czy już wiedzieć nie chcesz??

anilek oby wywoływanie się powiodło skoro tak chcesz :yes: a wyniki może Poprostu bedą pózniej i bez paciora?

Ktg boskie skurcze do 90. Czekam na wizytę. Oby do piątku!

reklama
Do góry