reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

A ja temat o wizytach zostawiałam sobie na dziś by dobrymi wiadomościami nastroić się na nały dzień - no i sie nastrajam. Powtarzam się ale tak cudnie czyta się takie wiadomości :-)

Czapelka - gratuluję ! Maleństwo Twoje i moje mają ten sam wzrost :)
Korba cieszę się z Twoich wyników - tylko najpierw było trzeba dzwonić do lekarza a niepotrzebnie nie płakać.
Emilko, cudna córcia - trzymam kciuki by córcią pozostała. Patrząc już po USG będzie z niej laseczka :-D
Asiu, mam nadzieję, że uda Ci się szybko załatwić wizytę - masz moje wsparcie !

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Emilia gratulacje:))) aż mi łezka popłynęła!!! piękna ta Twoja córcia! też mi się taka marzy... ale coś czuje, że będzie chłopak... SUPER SUPER SUPER:)) też bym spać nie mogła po takich newsach..:)

Asia mogę się tylko domyślać jak się czułaś:/

Wszystkim pozostałym też serdecznie gratuluje udanych wizyt, oby tak dalej!

dziewczyny jakie wiesci!!!!!!!!! :szok: Gratulacje wszystkich udanych wizyt i jednej z pierwszych dziewuszek :-D:-D:-D Ale cudownie! :-D

DZiewczyny ja bym bardzo chciala corcie, jak to wiekszosc chyba, do pary, ale ostatnio stwierdzilam ze chlopak jak bedzie to bedzie super :-D Kolejny łobuziak. A dziewczynke najwyzej strzele za jakies 10 lat :-D

Dziewczyny jeszcze raz gratuluje Wam tak udanych wizyt i troszke zazdroszzce , ze macie to za soba , bo ja jeszzce 2 tyg do usg genetycznego

Patrzyłam na wątek z wizytami - co to dziś nikt nie podgląda bobasków? A ja już chciałam kciuki trzymać...
ja dzisiaj miałam wizytę i jestem przeszczęśliwa :biggrin2::biggrin2::biggrin2: pierwszy raz widziałam jak moje maleństwo się poruszało, słyszałam bijące serduszko :biggrin2: Cudownie :biggrin2: No i ma już ponad 2cm, czyli rośnie prawidłowo :biggrin2:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, zwłaszcza tym, które już znają płeć (nie mogę się już doczekać aż się dowiem:-))

reklama
hej hej, ja tez juz po usg, wszytsko w normie, bobas ma5,8cm, ruszał sie bardzo intensywnie;)
pytalam o pleć, ale dowiedzialam, ze do 13, czy 14 tyg wargi sromowe sa przerośniete i prawie zawsze stwierdza sie chłopca, wiec moze sie dowiem nastepnym razem,

sciskam Was mocno i gratuluje z kazdej z osobna;)

Do góry