reklama
Również gratuluję i cieszę się , ze wszystko ok mamakubulki !!!! Zgadza się zdarzają się z tego powodu pomyłki - mi w pierwszej ciąży lekarz powiedział , ze będzie chłopak ( w 12 tyg ) , a już na połówkowym była dziewczynka .
DzikaBez
Fanka BB :)
mama kubulki- gratulacje udanej wizyty, ja tez jak pójdę na genetyczne to będzie 11 tc. to nie będę pytać o pleć na tym etapie często są pomyłki a nie chce się nastawiać na konkretna pleć po później ciężko się przestawić
mama wikusi2010
mamakubulki gratuluje udanej wizyty
co do płci to spokojnie dziewczyny dowiemy sie najpozniej w dniu porodu Chociaż mam nadzieje że i wcześniej ehhe
co do płci to spokojnie dziewczyny dowiemy sie najpozniej w dniu porodu Chociaż mam nadzieje że i wcześniej ehhe
Palindromea
No to Obydwóm Mamom gratuluje wizyt. Ja jeszcze do wtorku muszę poczekać. Ale to będzie początek 13 tygodnia, więc tylko mam cicha nadzieję, ze już się nam Maleństwo określi. Ale jeśli nie - trudno, jeszcze poczekamy (choć i tak wiemy, że będzie chłopiec )
EMILIA-CZERWCOWA MAMA2013
Zaangażowana w BB
MAMA201, mama kubulki -gratulacje udanych wizyt!!!
mama wikusi2010
Kingusia91 26.11.2012 godzina 15 - Trzecia wizyta z usg
Katerinka_2 26.11.2012 Wizyta kontrolna z USG
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za reszte tez
Kingusia91 26.11.2012 godzina 15 - Trzecia wizyta z usg
Ja dziś też wizytuję o 19:30
mama kubulki i mama2013 -super, że dobre wieści. Ogólnie to miło się ten watek czyta! Oby tylko wszystkie wieści były takie super!
Ja już bym chciała być po usg po 12 tygodniu...ale to jeszcze troche....
Ostatnia edycja:
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
jejku...nie bylo mnie chwile a tu tyle super wiesci!!!!! gratuluje Wam dziewczyny!!! Strasz nie sie ciesze ze z Waszymi maluszkami wszystko ok. Normalnie az sie wzruszylam jak czytalam :-)
Super!!! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&
Super!!! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&