reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Isis - fajnie. Czyli w czwartek na pewno mamy kogo witać :-)
Ależ Ci zazdroszczę tej wiedzy "kiedy"...
Ależ Ci zazdroszczę tej wiedzy "kiedy"...
mama wikusi2010
Isis a w którym szpitalu rodzisz? No dziewczyny trzymam kciuki za wasze cc
Katka_83
Też dziś miałam wizytę w szpitalu w którym będę rodzić.
Mocz ok ale ciśnienie ponownie wysokie.
KTG trwało 30 minut i wypadło bardzo słabo. Ponownie podłączono mnie pod inny sprzęt po dwóch godzinach było nieco lepiej (dostałam do dłoni przycisk, którym miałam sygnalizować kiedy czuję ruchy dziecka).
Pomiędzy pierwszym a drugim KTG miałam wykonane badanie i usg m.in. przepływy pępowinowe i tętnicze nie wykazało nieprawidłowości.
Pierwszy raz badanie było bardzo bolesne. Nie umiałam wytrzymać choć próg bólu mam wysoki. Pani lekarz powiedziała, że jak przyjade rodzić abym od razu poprosiła o badanie na znieczulenie bo ona tego nie widzi :/
Nie wiem co się działo i dlaczego mnie tak bolało
Kolejna wizyta w czwartek 6.06 - będzie kontrola co się dzieje.
Mocz ok ale ciśnienie ponownie wysokie.
KTG trwało 30 minut i wypadło bardzo słabo. Ponownie podłączono mnie pod inny sprzęt po dwóch godzinach było nieco lepiej (dostałam do dłoni przycisk, którym miałam sygnalizować kiedy czuję ruchy dziecka).
Pomiędzy pierwszym a drugim KTG miałam wykonane badanie i usg m.in. przepływy pępowinowe i tętnicze nie wykazało nieprawidłowości.
Pierwszy raz badanie było bardzo bolesne. Nie umiałam wytrzymać choć próg bólu mam wysoki. Pani lekarz powiedziała, że jak przyjade rodzić abym od razu poprosiła o badanie na znieczulenie bo ona tego nie widzi :/
Nie wiem co się działo i dlaczego mnie tak bolało
Kolejna wizyta w czwartek 6.06 - będzie kontrola co się dzieje.
Aśka1987
Melduję się po wizycie. Na KTG cisza, żadnych skurczy. Położna kazała mi nawet się położyć na chwilę na plecach bo Tymek przysnął z tych nudów...
Lekarz mnie zdenerwował strasznie
musiałam wymóc na Nim badanie szyjki! Chyba odniechcenia powiedział tylko, że szyjka skrócona. To już wiem liczyłam na trochę wiecej szczegółów. Echh
Tymek przybrał na wadze, waży już 2680 gram.
Lekarz mnie zdenerwował strasznie
Tymek przybrał na wadze, waży już 2680 gram.
isis a masz dostep do fejsa i czerwcowek 2013? Tam bys numery znalazla.
Ja jutro mam konsultacje z anestezjologiem w sprawie cc.
Asia mnie te wagi dzieciolkow zawsze ciekawia....moja niby ma juz 3400....Ciekawa jestem ile bedzie miala po porodzie
katka moze sie spiełaś bardzo dlatego tak bolało?
Ja jutro mam konsultacje z anestezjologiem w sprawie cc.
Asia mnie te wagi dzieciolkow zawsze ciekawia....moja niby ma juz 3400....Ciekawa jestem ile bedzie miala po porodzie
katka moze sie spiełaś bardzo dlatego tak bolało?
mama2013
Katka- mnie też ostatnio brzuch strasznie bolał w jednym miejscu podczas usg, ale wydaje mi się, że po prostu mały się wypiął, brzuch się napiął i jak lekarka przyciskała głowicę to bolało...
A w jakim sensie KTG źle wyszło? Skurczy, czy tetna? :-(
Aśka- też jestem ciekawa co mi lekarka teraz powie o szyjce, bo może powiedzieć, że skrócona, nawet jeśli nie będzie skrócona, bo od początku ciąży miałam krótką szyjkę
Isis- to już pojutrze :-)
trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&
A w jakim sensie KTG źle wyszło? Skurczy, czy tetna? :-(
Aśka- też jestem ciekawa co mi lekarka teraz powie o szyjce, bo może powiedzieć, że skrócona, nawet jeśli nie będzie skrócona, bo od początku ciąży miałam krótką szyjkę
Isis- to już pojutrze :-)
trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
reklama