reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Juz Wam tłumaczę, cykl jak gin mi wyjaśnił to kilka wyraźnych ruchów, nie musi być 10, wystarczy kilka, 4-5. Gin mnie też uczulił, że ten człowieczek w brzuchu nie zna się na matmie:-D i ma już ustalone rytmy spania i wojowania ;-) i nie ma co czekać na 10 ruchów bo to bez sensu, poprostu te 8 cykli mniej więcej być powinno. Kazał mi porównywać dzień dziesiejszy do wczorajszego, na zasadzie że jesli jest podobnie to ok, jeśli znacząco mniej ruchów to warto na ktg podjechać. Jesli duzo duzo wiecej maluch wojuje to z kolei jest ryzyko ze tak walczy bo np brakuje mu tlenu. Wiec kazde znaczace odstepstwa od standardu warto sprawdzić.

Katka to no czas najwyższy, rozgladajcie się za wózikiem!

reklama
A ja tylko napiszę,że w dniu dzisiejszym moje dziecko waży już...ekhm... 3710 :errr: ja przy urodzeniu miałam 3750..Ekhm..Jest duży..Zdziwiony,że po brzuchu nie widać jakiego klocka noszę..Eeechhh..Najgorsze,że mój gin wybywa na urlop i będzie dostępny dopiero 24czerwca.Zobaczymy co się da zrobić :/ Ale ja pozamykana i długa..Nic nie zapowiada porodu...

no tak,kto da radę jak nie my hehehe:-) mnie trochę dołuje ten fakt,że gin na ten urlop wybywa a u mnie to tak niezbyt są na CC,nawet jak dziecię duże..Eeeeeeech.zobaczymy

Dziewczyny na sali leżałam z dziewczyną która sn urodziła synka 4680. A to wszystko dzięki takiemu gamoniowi, który ma zakaz robienia zabiegów, cesarek itp i który po nikogo innego nie zadzwonił, żeby dziewczynie pomóc i zrobić cc :( Na szczęście z maluszkiem wszystko dobrze ale ona strasznie popękała

reklama
hihihi to czwartek zapowiada się ciekawie bo ja i Madzia też wizytujemy :))))) także kciukasy za nas wszystkie, za pozostałe dni i wizytujące oczywiście też!@!!! :)))

Do góry