reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny mam wizyte jutro i ktg..... dziś odbierałam wyniki krwi i jestem mega zdziwiona bo jeszcze nigdy nie miałąm tkich wyników, ani w tej ani w poprzedniej ciązy :) wszytsko w normie :)
pozdrawiam wszytskie i trzymam kciuki za te co wizytują

hej, ja już po 'oględzinach' :-D
dostałam skierowanie na czwartek do szpitala, kiedy będą ciąć nie wiem, może w piątek a może będą jeszcze kilka dni czekać.
wszystko pozamykane mam,
gdyby coś mi się działo to natychmiast na IP
więc do czwartku jeszcze będę was podczytywać a później to jestem odcięta od świata, mój telefon nie ma ani mms ani neta, więc jedynie sms i dzwonienie mi zostaje, ale spoko, spisałam sobie kilka nr do was laseczki, więc bede informować na bieżąco co ze mną :tak:

reklama
Ewelinanice - to świetnie, że wyniki w normie.

Też odebrałam już wyniki - nadal ponad normę, ale spadły. Nie dużo, ale jednak. Jutro wizyta, ciekawe jak tam w środku. Spróbuję się dogadać, żeby może pospieszyć Mikołaja oksytocyną, żeby już mu ta wątroba nie zagrażała.

Asiulka - no to już zaraz czwartek. Też bym chciała jakiś konkret usłyszeć, np "no to co? wyciągamy?"

Do góry