reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
asiulka: też mam dziada.:no::wściekła/y: Dostałam dalacin krem (zamówiłam w aptece dziś odbieram- prawie 100zł kosztuje!!!!) Ale nie wiem czy też Ci coś zapisze, bo ty jesteś dalej w ciąży niż ja, więc nie wiem czy jest sens. Poczytaj na dr google, może się dowiesz czegoś więcej. Może dziewczyny też ci tu coś doradzą. Albo zadzwoń do gina i zapytaj co z tym fantem zrobić?:sorry:

asiulka- mi lekarz powiedział ,ze jeżeli nie ma stanu zapalnego to się nie leczy tego paciora bo skuteczność jest kiepska , nawet jak się zaleczy to on wraca . Dlatego trend jest taki obecnie , że podaje się antybiotyk osłonowo w trakcie porodu i dzidzia jeat badana po porodzie czy się nie zaraziła . Jak dziecku wykryją paciora to też dostaje antybiotyk . Ważne , ze wiadomo , ze się ma tego dziada .

Palin, trzymam kciuki za wyniki

Anilek, nie przejmuj się, te paciorkowce bardzo często występują u kobiet w ciąży, Twój gin już będzie wiedział, co z tym zrobić. Jeżeli Cię to uspokoi, to zadzwoń do niego i porozmawiaj. U mnie było "czysto"

Dmuchawcu, trzymam kciuki za pomyślną wizytę, powodzenia

no mi chyba już nie opłacałoby się tego kremu kupować, ostatnie dni mi zostały,
dzwoniłam do gina, powiedział, że w przypadku odejścia wód natychmiast jechać na IP i tam dostane antybiotyk a tak to czekać do CC bo wtedy dostanę ja i dziecko pewnie też zapobiegawczo - w szpitalu gdzie będę rodzić jest taki neonatolog pediatra że u niego wszystkie dzieci rodzą się 'chore' i ładuje antybiotyki od urodzenia

dzięki dziewczyny za porady :tak::tak:

Ja juz po wizycie i jestem baaardzo zadowolona:-)
Szyjka od ostatniej wizyty nie skróciła się nic a nic:-) Wymiary Helenki idealne:-) Skierowanko na badania dostałam, na paciora dostałam. Pan doktor stwierdził, że do 38 tygodnia przynajmniej powinnam dotrwać:-) I najlepsze- koniec celibatu:-)
Nie spodziewałam się takich dobrych wieści:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry