reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
asiulka: też mam dziada.:no::wściekła/y: Dostałam dalacin krem (zamówiłam w aptece dziś odbieram- prawie 100zł kosztuje!!!!) Ale nie wiem czy też Ci coś zapisze, bo ty jesteś dalej w ciąży niż ja, więc nie wiem czy jest sens. Poczytaj na dr google, może się dowiesz czegoś więcej. Może dziewczyny też ci tu coś doradzą. Albo zadzwoń do gina i zapytaj co z tym fantem zrobić?:sorry:

asiulka- mi lekarz powiedział ,ze jeżeli nie ma stanu zapalnego to się nie leczy tego paciora bo skuteczność jest kiepska , nawet jak się zaleczy to on wraca . Dlatego trend jest taki obecnie , że podaje się antybiotyk osłonowo w trakcie porodu i dzidzia jeat badana po porodzie czy się nie zaraziła . Jak dziecku wykryją paciora to też dostaje antybiotyk . Ważne , ze wiadomo , ze się ma tego dziada .

Palin, trzymam kciuki za wyniki

Anilek, nie przejmuj się, te paciorkowce bardzo często występują u kobiet w ciąży, Twój gin już będzie wiedział, co z tym zrobić. Jeżeli Cię to uspokoi, to zadzwoń do niego i porozmawiaj. U mnie było "czysto"

Dmuchawcu, trzymam kciuki za pomyślną wizytę, powodzenia

no mi chyba już nie opłacałoby się tego kremu kupować, ostatnie dni mi zostały,
dzwoniłam do gina, powiedział, że w przypadku odejścia wód natychmiast jechać na IP i tam dostane antybiotyk a tak to czekać do CC bo wtedy dostanę ja i dziecko pewnie też zapobiegawczo - w szpitalu gdzie będę rodzić jest taki neonatolog pediatra że u niego wszystkie dzieci rodzą się 'chore' i ładuje antybiotyki od urodzenia

dzięki dziewczyny za porady :tak::tak:

Ja juz po wizycie i jestem baaardzo zadowolona:-)
Szyjka od ostatniej wizyty nie skróciła się nic a nic:-) Wymiary Helenki idealne:-) Skierowanko na badania dostałam, na paciora dostałam. Pan doktor stwierdził, że do 38 tygodnia przynajmniej powinnam dotrwać:-) I najlepsze- koniec celibatu:-)
Nie spodziewałam się takich dobrych wieści:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry