reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to ja też podzielę się informacjami z wczorajszej wizyty :)
Kacperek waży 3,640 kg .. duży urósł hehe :) W poniedziałek mam jechać do szpitala, będę miała robione wszystkie badania itd, ale ogólnie chodzi o to, że mam strasznie opuchnięte nogi i lekarz stwierdził, że lepiej będzie jak już zostanę w szpitalu do porodu, czyli 7 dni do terminu będzie mi jeszcze brakowało.. No chyba, że ordynator zgodzi się na cesarkę (a mam nadzieję, że się zgodzi) i wtedy nie będę musiała czekać. :)

jakie macie wyniki z badanie posiewu //
mi pisze że wyhodowano streptococcus agalactiale:eek: to dobrze czy źle?? wizytę mam dopiero 3.06

Asiulka, no niestety to znaczy, ze paciorek jest.. Ale nie martw sie, dobrze ze to wiesz, dostaniesz antybiotyk i bedzie ok :)

Gratuluję wizyt :happy:

Sandra - nie przeraża Cię pobyt w szpitalu aż do rozwiązania. Niektóre z nas to pewnie najchętniej byłyby w domu aż do uczucia "główki między nogami", albo nawet rodziły w domu. A tu jeszcze z 7 dni czekać... Choć faktycznie najlepiej, żeby mieli Cię pod obserwacją.

Ja mam nadzieję, ze dziś już moje wyniki posiewu będą - i że będzie brak tego dziadowstwa...

Sandra - gratuluję wizyty i dużego synka :tak:.
Asiulka - no niestety pacior jest . Ja też mam dziada :-(
Palin - kciuki za wyniki posiewu &&&&&&&&

Jeżeli sa jakieś sobotnie wizyty to kciukam &&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry