reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Medluję, że jestem już PO :-)

Otóż moja szyjka ma niecały 1 cm i jest miękka... tak więc w każdej chwili mogę rodzić. Jak tylko poczuję skurcze, mam jechać do szpitala... biorąc pod uwagę pój pierwszy szybki poród.
Gin nie kazała już brać nospy. Generalnie mam się już psychicznie nastawić, że to może być zaraz :tak::-)

Wyniki moczu i morfologię mam ok. Hemoglobina się poprawiła...

Także trzymam kciuki za inne kobitki &&&& :-D

reklama
Hej dziewczyny ja melduję,że jutro ostatnia wizyta u gina a potem tylko poród 30 maja. W pakiecie jutro USG, KTG, szyjka może no i sie zapytam co z tymi nogami bo opuchlizna nie mija

Dobiłam do domu. :-)

marcelinoowa: no to superaśnie. Trzymam kciuki za szybki, bezpieczny i bezbolesny poród. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

moja relacja
Wieści dobre: rozwarcie na 1cm, mały waży 2800. Termin wg dzisiejszego USG 16 czerwca. Moja gin powiedziała,że w 38 tc (czyli za 3 tygodnie) spróbujemy coś ruszyć (ze względu na moją cukrzycę). Wizyta powinna być za tydzień, ale że jest Boże Ciało, to gdyby się coś działo (bóle, skurcze, upławy, itp)mam się stawić na jej dyżurze w szpitalu. Jeśli nic się nie będzie działo, to spotykamy się 6 czerwca na wizycie. I pewnie omówimy szczegóły porodu. Cieszę się. :-)

Ze złych wiadomości: no mam tego paciorka... Dostałam receptę na krem dalacin. Zobaczymy co dalej.

A z pięknych wieści:
Adaś.jpg
Mój uśmiechnięty przystojniak!!!

Załączniki

• Adaś.jpg
    Adaś.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 55
Anilek no to cudne wiesci.....ja mam sie 16 czerwca stawic na cc:tak:

Agacia Ty juz tuz tuz :tak:

Marcelinowa super, teraz tylko czekac na Majke....

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję udanych wizyt, teraz już w każdej chwili wiele może rodzić :) Więc trzymam kciuki za dalsze wizyty i szybkie porody :)

Do góry