reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
matkaewa: mój pewnie też duży będzie. Jutro o 17.30 mam wizytę, więc go /mam nadzieję/ pomierzy. Tydzień temu na szpitalnym USG miał 2500. Dwa tygodnie temu u mojej gin w gabinecie: 2100. Czyli co- teraz 3000? :szok: Nu pasmotrim zawtra!;-)

smile: mój jak w szpitalu za długo na KTG leżałam, to też nie miał litości dla maszyny. :no:;-)

Najważniejsze, że dzieciątka zdrowe!

Ktoś jeszcze jutro ze mną wizytuje? Ktoś rodzi?;-)

Nika moja Maja będzie miała główkę malutka... tak sie zapowiada... będzie druga Natalka bo natalka tez ma buźkę jak szczurek drobniutką ..nie ma sie co martwić :) Mnie za to gin powiedziała ze Maja ma duży brzuszek w stosunku do głowy.

Matkaewa Gratuluje dorodnego synka :)

Smile... cieszę się że wszystko ok :) Ja termin porodu mam na 23 z miesiączki, ale chciałabym urodzić po 10 już. Tylko ze seksić sie nie mogę wcześniej bo 8-9 mam jeszcze zjazd na uczelni i muszę być na nim (wszytsko zależy oczywiście od ktg jak bede wyglądała ze skurczami):) hehe ale mam jezz z tą uczelnia ...będę musiała już jeździć z torbą :p

Anilek - kciuki za wizytę . Kto jeszcze potrzebuje na dziś kciukasów ???? Na zapas dla wszystkich - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anilek i ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&

I za wszystkie inne wizytujące też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A i na wszelki wypadek za rodzące - któraś zamierza się dziś rozpakować ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Do góry