reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
matkaewa: mój pewnie też duży będzie. Jutro o 17.30 mam wizytę, więc go /mam nadzieję/ pomierzy. Tydzień temu na szpitalnym USG miał 2500. Dwa tygodnie temu u mojej gin w gabinecie: 2100. Czyli co- teraz 3000? Nu pasmotrim zawtra!;-)
smile: mój jak w szpitalu za długo na KTG leżałam, to też nie miał litości dla maszyny. ;-)
Najważniejsze, że dzieciątka zdrowe!
Ktoś jeszcze jutro ze mną wizytuje? Ktoś rodzi?;-)
smile: mój jak w szpitalu za długo na KTG leżałam, to też nie miał litości dla maszyny. ;-)
Najważniejsze, że dzieciątka zdrowe!
Ktoś jeszcze jutro ze mną wizytuje? Ktoś rodzi?;-)
ewelinanice
Nika moja Maja będzie miała główkę malutka... tak sie zapowiada... będzie druga Natalka bo natalka tez ma buźkę jak szczurek drobniutką ..nie ma sie co martwić Mnie za to gin powiedziała ze Maja ma duży brzuszek w stosunku do głowy.
Matkaewa Gratuluje dorodnego synka
Smile... cieszę się że wszystko ok Ja termin porodu mam na 23 z miesiączki, ale chciałabym urodzić po 10 już. Tylko ze seksić sie nie mogę wcześniej bo 8-9 mam jeszcze zjazd na uczelni i muszę być na nim (wszytsko zależy oczywiście od ktg jak bede wyglądała ze skurczami) hehe ale mam jezz z tą uczelnia ...będę musiała już jeździć z torbą
Matkaewa Gratuluje dorodnego synka
Smile... cieszę się że wszystko ok Ja termin porodu mam na 23 z miesiączki, ale chciałabym urodzić po 10 już. Tylko ze seksić sie nie mogę wcześniej bo 8-9 mam jeszcze zjazd na uczelni i muszę być na nim (wszytsko zależy oczywiście od ktg jak bede wyglądała ze skurczami) hehe ale mam jezz z tą uczelnia ...będę musiała już jeździć z torbą
Kingusia91
Anilek trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& ;-)
RobaczekII
Anilek i ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&
I za wszystkie inne wizytujące też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A i na wszelki wypadek za rodzące - któraś zamierza się dziś rozpakować ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
I za wszystkie inne wizytujące też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A i na wszelki wypadek za rodzące - któraś zamierza się dziś rozpakować ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Trzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty!