reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
matkaewa: mój pewnie też duży będzie. Jutro o 17.30 mam wizytę, więc go /mam nadzieję/ pomierzy. Tydzień temu na szpitalnym USG miał 2500. Dwa tygodnie temu u mojej gin w gabinecie: 2100. Czyli co- teraz 3000? :szok: Nu pasmotrim zawtra!;-)

smile: mój jak w szpitalu za długo na KTG leżałam, to też nie miał litości dla maszyny. :no:;-)

Najważniejsze, że dzieciątka zdrowe!

Ktoś jeszcze jutro ze mną wizytuje? Ktoś rodzi?;-)

Nika moja Maja będzie miała główkę malutka... tak sie zapowiada... będzie druga Natalka bo natalka tez ma buźkę jak szczurek drobniutką ..nie ma sie co martwić :) Mnie za to gin powiedziała ze Maja ma duży brzuszek w stosunku do głowy.

Matkaewa Gratuluje dorodnego synka :)

Smile... cieszę się że wszystko ok :) Ja termin porodu mam na 23 z miesiączki, ale chciałabym urodzić po 10 już. Tylko ze seksić sie nie mogę wcześniej bo 8-9 mam jeszcze zjazd na uczelni i muszę być na nim (wszytsko zależy oczywiście od ktg jak bede wyglądała ze skurczami):) hehe ale mam jezz z tą uczelnia ...będę musiała już jeździć z torbą :p

Anilek - kciuki za wizytę . Kto jeszcze potrzebuje na dziś kciukasów ???? Na zapas dla wszystkich - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anilek i ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&

I za wszystkie inne wizytujące też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A i na wszelki wypadek za rodzące - któraś zamierza się dziś rozpakować ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Do góry