reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Madzie, dobrze, że ok ale tym lekarzem też jestem zniesmaczona. Bywa, że może się spieszyć czy cokolwiek ale przecież nie przychodzisz do niego by kase wydać. Jeżeli nie masz już więcej wizyt i jak się denerwujesz to idź do innego na konsultacje.

Jestem i ja. Pisze z tel. Wiec w duzym skrocie. Jeszcze nie rodze ;) szyjka skrocona i miekka, ale zamkneta. Mialam ktg a ewa miala misje , zeby skopac sonde. Wiercila sie strasznie, ale wyszlo ok. Lozysko daje rade, przeplywy ok. Z malej zrobila sie kluseczka ma 3200. Dobrala caly kg, tyle co ja ;) kolejna wizyta 4, jak dotrwam.
Madzia ja bym chyba grzeczna nie byla u tego lekarza, tylko zwrocila uwage, albo pobeczala pozniej.
A i mamy pozwolenie ;)

reklama
Do góry