reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
wow Paulus to faktycznie spory ten Twój synuś:))) chociaż wiesz jak to jest z tą wagą i wymiarami z USG, często się różnią i to sporo... dobrze, że wszystko OK!

sa-raa- gratuluje dużego chłopca i życzę Ci tego 10 czerwca

paulus- przynajmniej coś wiesz a dlaczego nie będzie cesarki?

mamawiki- a dlaczego się obawiasz że majka będzie +4000g. przecież i tak masz cesarkę

Sara, GRATKI, piękna waga Feliksa :) Super że wszystko książkowo !

Fioleciku, 27 już niebawem. A szyjka to taka na opak :) ale dobrze, że jest wszystko ok :)

Paulus, no jak na sn to duży maluch. Ja najbardziej też się tej wagi boję. Ale dasz radę !!!! Najważniejsze że zdrów !

Fioletowa super, że u Filipka wszystko ok! :-) A skoro ma być CC, to nawet lepiej, że samo się nie zaczyna. Spokojnie pojedziesz rodzić...

Paulus kawała chłopa uhodowałaś :-D widać, że Mu tam dobrze u Ciebie w brzuszku (jak pączek w maśle :-):-):-)) Najważniejsze, że zdrowo rośśśśnie :*

Dzika ja się nie obawiam tylko ciekawa jestem :)

Pauluś waga imponująca ale pomiar z usg może się mylić. Dobrze że będziesz pod stałą opieką lekarzy podczas porodu.

Fioletowa no to trzymamy kciuki abyś wytrwała do 27 :)

Dzikabez tutaj w Anglii tak ciezko o cesarke, nie wiem czemu. Jeszcze po tym jak druga corka wazyla 4370 to powinni zrobic mi tym razem. Wtedy ostatnie usg mialam w 20 tyg.i nie wiedzieli, ze duza ale teraz juz wiedza. Powiedzieli, ze do 4500 dam rade!!! Martwie sie tym bo gaja miala niedotlenienie i oddala smolke, przez co miala 6 punktow po urodzeniu i dopiero potem 9.
Pierwsza corcia w porownaniu z tymi koloskami to kruszynka 3340:-)
Mam nadzieje, ze juz nie bedzie tak przybieral i zamkie sie w wadze do 4200 ojej i znowu bede szyta przez 40 minut....masakra.

Pauluś - ja mam takie same obawy jak Ty . Jaś w 33 tygodniu ważył 2800 !!!! Więc myślę , ze teraz ma podobną wagę do Twojego . Za tydzień myślę , ze zrobi mi lekarz ostatnie usg . Już dziś mu mówiłam , że się boję bo dziecko może być za duże . Powiedział , ze jak będzie za duże to je wyciągną - więc chyba o cesarce mówił . No nic , wyjaśni się za tydzień . Ja myślę ,ze dlatego w szpitalu z lekarzami masz wskazanie . Gdyby było ciężko to może zrobią cesarkę ????
Fioletowa - o ironio !!! Szyjka się wydłuża ???? To tak jak mojej przyjaciółce - założyli pesser bo szyjka niewydolna podobno a potem zdjęli i przenosiła 2 tygodnie synka :tak:. Ale u Ciebie cesareczka więc spoko.

reklama
Do góry