reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
natis jak to przeleciało strasznie sie ciesze ze wszystko ok i nie dowierzam ze po weekendzie Lenka bedzie juz na twoich rekach! Gratulacje!
ewelinanice
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje wizyt...NATIS aż łezka sie kreci ...zaraz bedziemy miały 1 bobaska coś pięknego .... czekam na wieści
mama wikusi2010
gRATULUJĘ UDANYCH WIZYT
Natis to już kilka dni Ale to zleciało
Ewelina 3 bobaska
Natis to już kilka dni Ale to zleciało
Ewelina 3 bobaska
mamatatadziecko
natis przeczytałam i dostałam gęsiej skórki z wrażenia Ach, cudnie masz
Nayaa
Anilek ojj powiem Ci,że właśnie i acitiva,ani kiwi nic nie działa na te zaparcia.Po prostu przychodzi taki dzień/tydzień że się "dzieje" i od nowa polska ludowa.a ja przez ten czas dosłownie się kulam.No cóż..Wsjo dla Pączka
Czarna gratuluję udanej wizyty oczko otworzył jeeeej to musiał być fantastyczny widok
MamaEwa super,że zapis wyszedł idealnie oby bez żadnych problemów dotrwać do tych 2 tygodni i bezstresowo rodzić
Natis o matko,to już lada chwila Aaa Aaa.Nic nowego nie napiszę,ale... wspaniale! Lenka już duża dziewczynka i będziesz ją tuliła. Kurcze same forumowe imprezy tutaj będą Lenka,imieniny Zosi Korby,urodziny Zosi Korby trzymam kciuki!!
Czarna gratuluję udanej wizyty oczko otworzył jeeeej to musiał być fantastyczny widok
MamaEwa super,że zapis wyszedł idealnie oby bez żadnych problemów dotrwać do tych 2 tygodni i bezstresowo rodzić
Natis o matko,to już lada chwila Aaa Aaa.Nic nowego nie napiszę,ale... wspaniale! Lenka już duża dziewczynka i będziesz ją tuliła. Kurcze same forumowe imprezy tutaj będą Lenka,imieniny Zosi Korby,urodziny Zosi Korby trzymam kciuki!!
Natis 4 dni:-) W zasadzie ostatnie ogarniecie domu i tyle:-) We wtorek Lenka bedzie miala szczesliwych rodzicow, siostre i kilkanascie ciotek ryczacych i piszacych na forumale jestem podekscytowana!!! Jednoczesnie juz chce i swojego synka na raczkach nosic a tu jeszcze trzeba poczekac.
Korba32
Natisku , I ja barrrrdzo się cieszę, Lenka przybrała na wadze, 38 tydzień leci--wszystko tak jak powinno być :-)
Ty za 4 dni , ja za 6 Będzie się działo...
Ty za 4 dni , ja za 6 Będzie się działo...
reklama
mama wikusi2010
Ja za 12 ale się posypiemy