reklama
DzikaBez
Fanka BB :)
agacia- teraz za donoszona to uważa się już skończone 37tc, ale wiekszośc lekarzy mówi że po 36 juz jest bardzo dobrze, płucka rozwiniete tylko dzidziuś rosnie
Hej, kobietki!!!
Natis, tak szczerze, to Ci zazdroszczę. Pomyśleć, że już "za chwilkę" będziesz mogła przytulić Lenkę. Też bym tak chciała... Trzymam kciuki;-)
Korba, MamaWikusi, również zazdroszczę:-).
kurczę, ale ten czas szybko zleciał, teraz to już jedna po drugiej będziemy witać na świecie nasze maleństwa
ja po wizycie
jestem trochę niepocieszona, bo miałam nadzieję, że to już ostatnia wizyta, a tu.. niestety
badania (morfologia+mocz) ogólnie ok, chociaż mam znaczny spadek płytek krwi, dlatego kolejna wizyta za dwa tygodnie i mam zrobić jeszcze raz morfologię
szyjka długa, zamknięta, więc na wcześniejszy poród nie ma w tej chwili co liczyć.
Wymaz zrobiłam, żadnych bakterii nie wykryto, ciśnienie wzorowe, usg niestety nie miałam, będzie za dwa tygodnie i to już na szczęście będzie ostatnia wizyta.
Potem już tylko kontrolnie ktg w szpitalu (do tej pory nie miałam ani razu) i ... czekanie...
trzymam kciuki za kolejne wizytujące
Natis, tak szczerze, to Ci zazdroszczę. Pomyśleć, że już "za chwilkę" będziesz mogła przytulić Lenkę. Też bym tak chciała... Trzymam kciuki;-)
Korba, MamaWikusi, również zazdroszczę:-).
kurczę, ale ten czas szybko zleciał, teraz to już jedna po drugiej będziemy witać na świecie nasze maleństwa
ja po wizycie
jestem trochę niepocieszona, bo miałam nadzieję, że to już ostatnia wizyta, a tu.. niestety
badania (morfologia+mocz) ogólnie ok, chociaż mam znaczny spadek płytek krwi, dlatego kolejna wizyta za dwa tygodnie i mam zrobić jeszcze raz morfologię
szyjka długa, zamknięta, więc na wcześniejszy poród nie ma w tej chwili co liczyć.
Wymaz zrobiłam, żadnych bakterii nie wykryto, ciśnienie wzorowe, usg niestety nie miałam, będzie za dwa tygodnie i to już na szczęście będzie ostatnia wizyta.
Potem już tylko kontrolnie ktg w szpitalu (do tej pory nie miałam ani razu) i ... czekanie...
trzymam kciuki za kolejne wizytujące
Ostatnia edycja:
Dmuchawcu jeszcze min 3 tygodnie i bedzie mozna odetchnac. Gin mi mowil ze od 36 ciaza jest donoszona i dzidzius bezpieczny.
Betty u Ciebie juz coraz blizej, za 2 tyg to juz bedzie prawie 39 tydz. Zbliza sie czas najwiekszego oczekiwania.
A co do planowej cesarki to dzien przed chyba bedzie nieprzespany.... Natis a Ty jak tam znosisz osatnie chwile w dwupaku?
Betty u Ciebie juz coraz blizej, za 2 tyg to juz bedzie prawie 39 tydz. Zbliza sie czas najwiekszego oczekiwania.
A co do planowej cesarki to dzien przed chyba bedzie nieprzespany.... Natis a Ty jak tam znosisz osatnie chwile w dwupaku?
Palindromea
Dmuchawiec, Betty - Fajnie, że przynosicie dobre wieści. I tak do końca ciąży.
A powiedzcie mi, bo zaczynam głupieć. Teraz kończę 35, czy 36 tydzień?
A powiedzcie mi, bo zaczynam głupieć. Teraz kończę 35, czy 36 tydzień?
Kingusia91
Palin wg mnie jesteś w 36 i jutro zaczniesz 37 :-)
Palindromea
No właśnie też mi sie tak wydaje, ale wole sie podeprzeć Waszym zdaniem. Jutro musze dzwonić i ustawiać sobie nowego lekarza i nie wiem, jak się określać...
Kingusia91
Z tego co wiem to lekarze liczą te skończone tygodnie więc skończony 36 będziesz miała jutro. Glupie to troche...
reklama