reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

robaczek super to widze że u ciebie wyszło to samo co u mnie że dzidzia z usg tydzień starsza :rofl2: piękny dzidziolek uwielbiam te zdjęcia kciuki za genetyczne zacisniete &&&&&&&&&&

reklama
Robaczek super :-) coraz wiecej tu slicnych maluszkow :D

Kari przeziernosc jaknajbardziej w normie, heh dziwne ze lekarz robi badania przeciez takie wazne i slowem o tym nie wspomni.. moze to dlatego ze wszystko ok?

Dziewczyny cieszę się strasznie ze same dobre wiadomości u Was i Waszych Maluszków :-) Wszystkie zdjęcia cudowne, już tak wyraźnie dzidziusie widać! Jeszcze raz wszystkim gratuluję :***

No i melduję się po wizycie. Wg gina wszystko w porządku. Dzieciaki mają po 3cm i odstawiały hula-gula w trakcie badania.Mąż był, USG widział i chyba dopiero teraz do niego dotarło, że będziemy mieć Łobuziaki! Ten to zawsze szybko myślał... Ja żadnych badań genetycznych itd robić nie będę bo przy bliźniakach wyniki są niemiarodajne. U mnie bedzie najważniejsze USG. Następna wizyta będzie 19.12.2012r. No i mam termin ustalony - troszkę inny niż ja liczyłam - 20/21.06.2013r. A na deser (wybaczcie jakość):

Zobacz załącznik 517298

Zapomniałam dodać, że mam znaczną niedokrwistość. Dostałam witaminki i żelazo i duuuuużo większą dawkę kwasu foliowego.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry