reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
patrze na moja fotke i u nas tak (wcześniej coś chyba zle podałam) 59.22mm 12w3d a na innym pomiarze takim co przypina do karty to: 60.89 12w4d ( a na zdjęciu ppod tym 59.22 jest coś jeszcze takiego: d 6.28cm i sie pogubiłam hehe wazne ze zdrowe dzidzi:)

teri super wiesci :-)
ona to ma wlasciwie chyba baba mi zbadala tylko slowem nie powiedziala bo na wynikach mam wpisane przyziernosc karkowa 1.5

No i już po strachu :)
Właśnie wróciłam :)
Kruszynka jest, rośnie, serduszko bije ( ok 150 ), wzrostu ma całe 5 cm !! i wg usg o tydzień starsze 11t5d.
Niestety spało sobie i się nie ruszało. Rączki i nóżki było widać - piękny to widok :-D

Teraz w sobotę 24 na 10:50 mam usg genetyczne więc dowiem się więcej.
Po genetycznym, w nagrodę pojadę sobie kupić ciuszki ciążowe :rofl2:
Waga +1 :zawstydzona/y:, ciśnienie w normie.

Ale ulżyło mi. A i zdjęcie zeskanowałam i załączam

Załączniki

• Kruszynka.jpg
    Kruszynka.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry