reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

natis ale super że wszystko dobrze ale sie uśmiałam z tej twojej dzidzi i jej reakcji na widok ojca hahha :-D teraz juz masz z górki i juz się nie stresuj juz wszystko będzie dobrze :-)a i koniecznie wklej zdjęcie dzidzi a data wizyty rzeczywiście super :))))

matkaewa również sie cisze że wszystko dobrze wszystkie mamy zdrowe dzidzie i tak juz zostanie w czerwcu będziemy wklejać fotki naszych słoneczek usmiechnietych i szczesliwych :)))))))))))

reklama
Ktos jeszcze dzisiaj na wizycie? Chyba nie? Wiec wkoncu mozna spokojnie odetchnac:) Ciesze sie bardzo ze wszystko u was ok :-)

MatkaEwa wczoraj pisalam ze plamien brak prawda? Dzisiaj znowu sie pojawily :eek:, ale wczoraj bylam na wizycie i bylo wszystko ok, wyglada na to ze jeszcze nie do konca sie wszystko oczyscilo i pewnie tak samo jest u ciebie ;-)

Natis bardzo się cieszę , ze wszystko w tak dobrym porządeczku u Was !!!! :-D:-D:-D Relacja wzruszająca :tak:. No to wrzucasz na luzik :rofl2: Ja jeszcze tydzień stresu ( mam nadzieję ). Ściskam

Ona jeżeli chodzi o te pierdzielone plamienia to lekarz mnie trochę nastraszył :( . Powiedział , ze to mogą być zaburzenia hormonalne albo czasami są takie plamienia gdy dzidzia się jednak źle rozwija :(. Dlatego podkreślił , żeby zrobić badania prenatalne w całości . Miałam plan żeby podarować sobie test pappa, ale on stwierdził , ze bez sensu i , ze ten test jest uzupełnieniem badan usg. Stąd mój dzisiejszy stres już związany z badaniami za tydzień :(

Ostatnia edycja:
MatkaEwa a masz moze zdjecie z usg? Lekarz nie powinien cie stresowac :crazy: Jednak wczesniej ci mowil ze musi ci sie oczyscic tak? Mi rowniez i u mnie trwa to juz ponad 3 tygodnie, a gin kazala to calkowicie olac. Bedzie dobrze, powtarzam to chyba juz setny raz, ale najwazniejsze zeby nie leciala zywa krew :)

Ona zaraz wrzucę fotki , mam aż trzy. Ale ten mój lekarz do dobrych fotografów nie należy;-) i nie wiem czy coś tam dojrzysz bo jest dzidzia w ogromnym powiekszeniu:-D. Wcześniej rzeczywiście powiedział , że widocznie coś się musi oczyścić a dzis rzucił tekst , ze plamienia zawsze są powodem do zmartwień i to co napisałam wcześniej. Ty masz już fajnie bo jesteś po genetycznych i wiesz , że jest ok.

20121121094.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
MatkaEwa porownywalam twoje wczesniejsze usg i moje i widac bylo tam ten wolny plyn i ty mialas go naprawde wiecej niz ja wiec dla mnie to logiczne ze bedzie ci sie oczyszczalo jeszcze jakis czas. No ale ja lekarzem nie jestem to sa tylko moje podejzenia :) Ja za to bardzo czesto slyszalam ze plamienia takiego typu zdazaja sie baaardzo czesto i skoro bylas u gin widzialas dzidzie ktorej bije serduszko, ktora sie rusza to nie powinnas sie martwic :)

Do góry