reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
moje obiecane zdjęcie Maleństwa.

P1080199.jpg

hej dziewczyny ja po wczorajszej wizycie chodzie sie usmiecham sama do siebie :) miałam genetyczne badanie przez brzuch było wszystko dało sie ładnie zmierzyc przezierość karkowa 1,2 mm dzidzia ma 56mm co daje 12tydz i 4 dni a ja mi wychodzi 11tydz i 1 ;-) na poczatku badania chyba spało a potem jak się rozfikało w monecie gdy lekarz odwrócił monitor w moja strone wyciągneło rączkę i machało nia lekarz mówi że macha do mamusi tak się tym wzruszyłam że łoooo ale jak tylko zobaczyłam to mówię jej jakie duże hihi no bo jeszcze 3 tyg temu był tylko taki mały pęcherzyk a tu juz taka dzidzia mój synek stwierdził że to dziecko to już byk hahha:-Dczego to dzieci nie wymyślą mam w końcu karte ciązy niebieska :sorry:juz miała mi dac różowa ale stwierdziła że ta jest bardziej przejrzysta i lepiej sie wpisuje wyniki więc juz sie nie odzywałam niech bedzie niebieska ;-) a i od poczatku ciązy przytyłam juz 4 kilo :zawstydzona/y:nastepna wizyta dopiero 18 grudnia ale juz powiedział ze bez usg to nie dowiem sie kto tam siedzi chyba nie wytrzymam tyle bo nastepna bedzie pewnie dopiero po nowym roku z usg:szok:na pewno nie wytrzymam tyle w niepewności i przed świtami wybiore sie na usg 3D bo chce na swieta juz wiedziec kogo mam w brzuszku :tak:

kari sliczne malęńswto

gratuluje również wczorajszych udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze oby były same dobre wieści &&&&&&&&&&&&&

Gratuluję udanych wizyt :) Trzymam kciuki za resztę :)

Teri to u mnie 19 był 12 tydzień i 4 dzień i było 68 mm, czyli pasowałoby że te 58 mm to własnie ten 11 tydzień i ileś dni, ale to może jakieś granice są i stąd te różnice.

reklama
Gratuluję udanych wizyt :) Trzymam kciuki za resztę :)

Teri to u mnie 19 był 12 tydzień i 4 dzień i było 68 mm, czyli pasowałoby że te 58 mm to własnie ten 11 tydzień i ileś dni, ale to może jakieś granice są i stąd te różnice.

a pewnie mój gin ma jakies inne normy ale ja i tak wiem ze to 11 tak jak w suwaczku bo tak mi pasuje od zapłodnienia :tak:

Do góry