reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny - GRATULACJE! Fajnie Was poczytać z rana - od razu człowiekowi się miło zaczyna dzień :happy: Maluchy zacznają chyba pokazywać swoje charakterki ;-)

Madzia - sam Hematokryt nie jest straszny jak jest nie co obniżony, ale popatrz na inne czynniki - niski hematokryt (jak dobrze pamiętam) oznacza, że gdzieś możesz mieć jakiś brak, lub nisko na granicy normy i raczej tym trzeba by się zainteresować. Może też wynikać z przewodnienia organizmu. Ale jeśli wszystko inne w normie to spokojnie, nic złego się nie dzieje.

Natis - chyba dzisiaj Twoja wizyta - dobrze pamiętam? Mam nadzieję, że Twoje stresy się już skończą i lekarz powie Ci, że nie jest źle - a dokładnie: " Proszę Pani wszystko dobrze. Nie ma powodów do stresu". Trzymam kciuki &&

Za pozostałe wizyty również. A - i Mikołaj ze swoimi malutkimi się dołącza ;-) &&&&

WEEKEND SIĘ ZACZYNA - ZOSTAJEMY W DOMACH, Z PRZYJACIÓŁMI, RODZINĄ. SZPITALE ZOSTAWIAMY DALEKO!!!

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki, żeby wyniki się poprawiły. 3950 to taka duża waga urodzeniowa? teraz to chyba normalne, że się dzieci koło 4 kg rodzą ;)
Co do hematokrytu, to ja mam niższy i lekarz mówi, że to nie jest nic nienormalnego w ciąży, tym bardziej że ja strasznie dużo piję. Wiadomo, jak będzie ciągle spadać i np. hemoglobina poleci to na pewno lekarz zareaguje. Ja się boję badań poniedziałkowych, bo już wszystko miałam w dolnych granicach ciążowych.
Powodzenia dzisiaj

reklama
Do góry