reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny - GRATULACJE! Fajnie Was poczytać z rana - od razu człowiekowi się miło zaczyna dzień :happy: Maluchy zacznają chyba pokazywać swoje charakterki ;-)

Madzia - sam Hematokryt nie jest straszny jak jest nie co obniżony, ale popatrz na inne czynniki - niski hematokryt (jak dobrze pamiętam) oznacza, że gdzieś możesz mieć jakiś brak, lub nisko na granicy normy i raczej tym trzeba by się zainteresować. Może też wynikać z przewodnienia organizmu. Ale jeśli wszystko inne w normie to spokojnie, nic złego się nie dzieje.

Natis - chyba dzisiaj Twoja wizyta - dobrze pamiętam? Mam nadzieję, że Twoje stresy się już skończą i lekarz powie Ci, że nie jest źle - a dokładnie: " Proszę Pani wszystko dobrze. Nie ma powodów do stresu". Trzymam kciuki &&

Za pozostałe wizyty również. A - i Mikołaj ze swoimi malutkimi się dołącza ;-) &&&&

WEEKEND SIĘ ZACZYNA - ZOSTAJEMY W DOMACH, Z PRZYJACIÓŁMI, RODZINĄ. SZPITALE ZOSTAWIAMY DALEKO!!!

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki, żeby wyniki się poprawiły. 3950 to taka duża waga urodzeniowa? teraz to chyba normalne, że się dzieci koło 4 kg rodzą ;)
Co do hematokrytu, to ja mam niższy i lekarz mówi, że to nie jest nic nienormalnego w ciąży, tym bardziej że ja strasznie dużo piję. Wiadomo, jak będzie ciągle spadać i np. hemoglobina poleci to na pewno lekarz zareaguje. Ja się boję badań poniedziałkowych, bo już wszystko miałam w dolnych granicach ciążowych.
Powodzenia dzisiaj

reklama
Do góry