reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Korba, super wieści!!!

wszystkim dziewczynkom po wizytach gratuluje!

Odpukac.. Dzielnie sie póki co trzymamy czerwcowki i czerwcowko-majowki :) poczytywalam sobie trochę relacje kwietniowek z porodowek i różnie bywa, czasami zdarzają sie trudne porody, trochę mnie strach odlatuje przyznaje.. ;) mimo, ze dla mni to nie pierwszy raz :D

ja pierwsza? no ładnie, zawsze jako ostatnia wracałam z wizyt:)

U nas wszystko dobrze, szyjka OK, Franek znowu się przekręcił i teraz jest już główką w dół (co może się jeszcze oczywiście zmienić). Przed wejściem do gabinetu szalał i kopał, a jak tylko DR włączyła USG Mały już smacznie spał rączkami się zasłaniał i dupkę wypinał:p

Wyniki mam OK, dalej mam brać tylko magnez i OMEGA. Na wejściu jej powiedziałam żeby nie zwracała mi uwagi na wagę, bo ja już nie mam czego odstawić, a i tak waga leci w górę... Powiedziała, że OK OK mam się tylko nie denerwować i pić więcej wody przed posiłkami:)))) Oczywiście wyraziłam swoje zdanie, że bardzo mało sikam i cała ta woda we mnie zostaje i pewnie dlatego tyle ważę:)

No i zapomniałam powiedzieć że byłam chora i stosowałam krople do nosa na katar:/ kurde chyba nic złego po tych kroplach Małemu nie będzie co...? Następna wizyta za miesiąc...

A i jak chce mogę iść na to ostatnie badanie (3D,4D). DR mówi, że to tylko od nas zależy, koszt 200pln, wszystko jest OK więc potrzeby nie ma, a możemy mieć fajne fotki, chociaż tego też nie gwarantuje bo Franek się jeszcze ani razu nie pokazał ładnie na USG :/ i nie wiem czy iść czy nie.... :/

reklama
Smile cieszę się, że wszystko ok :-D

Z Tymkiem też wszystko w porządku :-D:-D:-D Pączek straszny z niego-grubasek (wykapany Mateusz), wymiary odpowiadają 29 tyg ciąży, a waży 1350g:-D:-D:-D
Kamień z serca, teraz mogę przejść do kasy na allegro i wyczyścić konto :-p
Dziękuję za magiczne kciuki :-D:-D:-D

Do góry