reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Korba, super wieści!!!

wszystkim dziewczynkom po wizytach gratuluje!

Odpukac.. Dzielnie sie póki co trzymamy czerwcowki i czerwcowko-majowki :) poczytywalam sobie trochę relacje kwietniowek z porodowek i różnie bywa, czasami zdarzają sie trudne porody, trochę mnie strach odlatuje przyznaje.. ;) mimo, ze dla mni to nie pierwszy raz :D

ja pierwsza? no ładnie, zawsze jako ostatnia wracałam z wizyt:)

U nas wszystko dobrze, szyjka OK, Franek znowu się przekręcił i teraz jest już główką w dół (co może się jeszcze oczywiście zmienić). Przed wejściem do gabinetu szalał i kopał, a jak tylko DR włączyła USG Mały już smacznie spał rączkami się zasłaniał i dupkę wypinał:p

Wyniki mam OK, dalej mam brać tylko magnez i OMEGA. Na wejściu jej powiedziałam żeby nie zwracała mi uwagi na wagę, bo ja już nie mam czego odstawić, a i tak waga leci w górę... Powiedziała, że OK OK mam się tylko nie denerwować i pić więcej wody przed posiłkami:)))) Oczywiście wyraziłam swoje zdanie, że bardzo mało sikam i cała ta woda we mnie zostaje i pewnie dlatego tyle ważę:)

No i zapomniałam powiedzieć że byłam chora i stosowałam krople do nosa na katar:/ kurde chyba nic złego po tych kroplach Małemu nie będzie co...? Następna wizyta za miesiąc...

A i jak chce mogę iść na to ostatnie badanie (3D,4D). DR mówi, że to tylko od nas zależy, koszt 200pln, wszystko jest OK więc potrzeby nie ma, a możemy mieć fajne fotki, chociaż tego też nie gwarantuje bo Franek się jeszcze ani razu nie pokazał ładnie na USG :/ i nie wiem czy iść czy nie.... :/

reklama
Smile cieszę się, że wszystko ok :-D

Z Tymkiem też wszystko w porządku :-D:-D:-D Pączek straszny z niego-grubasek (wykapany Mateusz), wymiary odpowiadają 29 tyg ciąży, a waży 1350g:-D:-D:-D
Kamień z serca, teraz mogę przejść do kasy na allegro i wyczyścić konto :-p
Dziękuję za magiczne kciuki :-D:-D:-D

Do góry