reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kawaler do wzięcia :)
Robaczku jesteś tydzień dalej ode mnie :) to mój smerf 1kg chyba już też ma .... ehh wizyta dopiero po świętach, jak mnie zważy lek to nie będzie adekwatne po przejedzeniu świątecznym :-)

Robaczku gratuluję :) Boże ale te dzieci szyyybko rosną :) Mój Donutek mały niedawno ważył nieco ponad pół kilo a tu proszę,jak pójdę na wizytę to pewnie tyle co Twój Hubercik :blink: Super,że szyjka zamknięta :)

Asiulek
haha masz rację :p

Robaczku gratulacje udanej wizyty
biggrin.gif

Robaczku, gratuluje syneczka :) u mnie to samo - synus nisko leży i gin tez sie bała o szyjke, ale póki co zamknięta i długa więc może juz taka uroda drugiej ciazy ;)

robaczek: facet zdrowy, wszystkie wymiary jak trzeba- GRATULUJĘ Faktycznie, ty możesz się najeść w święta, bo do kolejnej wizyty spalisz;-) Ja mam wizytę 11.04. to chyba jabłuszka i kiwi do tego czasu będę wcinać. ;-):-D A no! Raz sobie glukozę 75g strzelę! A co!

reklama
Robaczku, z serca gratuluję. Duży chłopiec. I super, że szyjka dobrze się (i Małego) trzyma :happy: Zastanawiam się jak duży jest teraz Mikołaj (jesteśmy w zbliżonym czasie).

A kto dziś wizytuje? za kogo trzymamy dziś kciuki? &&&&

Do góry