reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kawaler do wzięcia :)
Robaczku jesteś tydzień dalej ode mnie :) to mój smerf 1kg chyba już też ma .... ehh wizyta dopiero po świętach, jak mnie zważy lek to nie będzie adekwatne po przejedzeniu świątecznym :-)

Robaczku gratuluję :) Boże ale te dzieci szyyybko rosną :) Mój Donutek mały niedawno ważył nieco ponad pół kilo a tu proszę,jak pójdę na wizytę to pewnie tyle co Twój Hubercik :blink: Super,że szyjka zamknięta :)

Asiulek
haha masz rację :p

Robaczku gratulacje udanej wizyty
biggrin.gif

Robaczku, gratuluje syneczka :) u mnie to samo - synus nisko leży i gin tez sie bała o szyjke, ale póki co zamknięta i długa więc może juz taka uroda drugiej ciazy ;)

robaczek: facet zdrowy, wszystkie wymiary jak trzeba- GRATULUJĘ Faktycznie, ty możesz się najeść w święta, bo do kolejnej wizyty spalisz;-) Ja mam wizytę 11.04. to chyba jabłuszka i kiwi do tego czasu będę wcinać. ;-):-D A no! Raz sobie glukozę 75g strzelę! A co!

reklama
Robaczku, z serca gratuluję. Duży chłopiec. I super, że szyjka dobrze się (i Małego) trzyma :happy: Zastanawiam się jak duży jest teraz Mikołaj (jesteśmy w zbliżonym czasie).

A kto dziś wizytuje? za kogo trzymamy dziś kciuki? &&&&

Do góry