reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny gratulacje:-)
Dmuchawiec sliczna ta wasze Helenka:-) Kolejna slicznotka, imie trafione do pozostalych coreczek:-) Fajnie wszystkie razem brzmia:-) Synek moze jeszcze kiedys bedzie. U mnie to juz ostatnia ciaza, wiec bardzo chcialam syna i jakos sie udalo. Niby mysle ze to od przypadku zalezy a jednak, przed zajsciem jadlam pomidory, jak najmniej slodyczy, robilam testy oowulacyjne, zeby w dzien owulacji sie kochac i od tylu:-) po lezenie z nogami uniesionymi zeby jak naszybciej plemiki dotarly:-) No i dodam kalendarz chinski:-) Moze to wariactwo ale wiedzialam, ze ostatnia szansa na synka i co mi szkodzilo to wszystko zastosowac:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!!!

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za wizyty

Nika super wieści, teraz tylko nie szalej

Dmuchawcu gratuluję trzeciej córy... ech musimy się kiedys spotkać z mężami - niech mój nauczy twojego jak się robi chłopców, a twój mojego jak dziewczynki ;-)

dmuchawcu, mały śliczny słodki dziubasek :tak: Gratuluję!
Może i na chłopca kiedy przyjdzie pora?

PS. Jak te Twoje panny wszystkie podrosną, to będziecie sobie musieli kolejną łazienkę dobudować:-D bo się z mężem nie dopchacie:-D:-D

Nika -Lazienki planujemy dwie w nowym domu:tak: Pytanie tylko czy uda nam sie dom wybudować?:baffled: Bo ostatnio sprawy ida nie po naszej mysli:-(

reklama
teri w sumie my tez nie wiemy co bedzie bo raz powiedzili syn a raz córka wiec okaze sie na usg w 30 tyg ale ja mam przeczucie ze 2 synus bedzie najwazniejsze ze zdrowy

za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&7 i czekamy na relacje.

Do góry