reklama
Dziewczyny gratulacje:-)
Dmuchawiec sliczna ta wasze Helenka:-) Kolejna slicznotka, imie trafione do pozostalych coreczek:-) Fajnie wszystkie razem brzmia:-) Synek moze jeszcze kiedys bedzie. U mnie to juz ostatnia ciaza, wiec bardzo chcialam syna i jakos sie udalo. Niby mysle ze to od przypadku zalezy a jednak, przed zajsciem jadlam pomidory, jak najmniej slodyczy, robilam testy oowulacyjne, zeby w dzien owulacji sie kochac i od tylu:-) po lezenie z nogami uniesionymi zeby jak naszybciej plemiki dotarly:-) No i dodam kalendarz chinski:-) Moze to wariactwo ale wiedzialam, ze ostatnia szansa na synka i co mi szkodzilo to wszystko zastosowac:-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!!!
Dmuchawiec sliczna ta wasze Helenka:-) Kolejna slicznotka, imie trafione do pozostalych coreczek:-) Fajnie wszystkie razem brzmia:-) Synek moze jeszcze kiedys bedzie. U mnie to juz ostatnia ciaza, wiec bardzo chcialam syna i jakos sie udalo. Niby mysle ze to od przypadku zalezy a jednak, przed zajsciem jadlam pomidory, jak najmniej slodyczy, robilam testy oowulacyjne, zeby w dzien owulacji sie kochac i od tylu:-) po lezenie z nogami uniesionymi zeby jak naszybciej plemiki dotarly:-) No i dodam kalendarz chinski:-) Moze to wariactwo ale wiedzialam, ze ostatnia szansa na synka i co mi szkodzilo to wszystko zastosowac:-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!!!
Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za wizyty
Nika super wieści, teraz tylko nie szalej
Dmuchawcu gratuluję trzeciej córy... ech musimy się kiedys spotkać z mężami - niech mój nauczy twojego jak się robi chłopców, a twój mojego jak dziewczynki ;-)
Nika super wieści, teraz tylko nie szalej
Dmuchawcu gratuluję trzeciej córy... ech musimy się kiedys spotkać z mężami - niech mój nauczy twojego jak się robi chłopców, a twój mojego jak dziewczynki ;-)
Nayaa
Fanka BB :)
Dmuchawiec śliczna Helenka Gratuluję !
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty ! Jullix Smile4u INES75 _anula
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty ! Jullix Smile4u INES75 _anula
teri114
Dmuchawiec ale śliczna panienka Helenka dobrze mi sie kojarzy bo tak ma na imię moja mama ;-)
kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&
a czy ktoś jeszcze nie zna płaci ??? Kingusia wiem że Ty nie znasz ktoś jeszcze ?
kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&
a czy ktoś jeszcze nie zna płaci ??? Kingusia wiem że Ty nie znasz ktoś jeszcze ?
Paulunia8713
Dmuchawcu śliczna ta wasza Helenka. Gratuluje
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
dmuchawcu, mały śliczny słodki dziubasek Gratuluję!
Może i na chłopca kiedy przyjdzie pora?
PS. Jak te Twoje panny wszystkie podrosną, to będziecie sobie musieli kolejną łazienkę dobudować bo się z mężem nie dopchacie
Może i na chłopca kiedy przyjdzie pora?
PS. Jak te Twoje panny wszystkie podrosną, to będziecie sobie musieli kolejną łazienkę dobudować bo się z mężem nie dopchacie
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Nika -Lazienki planujemy dwie w nowym domu Pytanie tylko czy uda nam sie dom wybudować? Bo ostatnio sprawy ida nie po naszej mysli:-(
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
teri w sumie my tez nie wiemy co bedzie bo raz powiedzili syn a raz córka wiec okaze sie na usg w 30 tyg ale ja mam przeczucie ze 2 synus bedzie najwazniejsze ze zdrowy
za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&7 i czekamy na relacje.
za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&7 i czekamy na relacje.