reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dmuchawiec, Wielkie GRATULACJE:tak::tak::tak: Córcie są fajne, ja też pewnie będę miała drugą dziewczyneczkę i jak patrzę na Twoje pszczółki to się cieszę--tak fajnie się razem bawią, pracują :-)

WOW dzisiaj aż 4 kobietki wizytują :szok: Trzymam mocno kciuki i czekam na relację :

Jullix

Smile4u

INES75

_anula

reklama
dmuchawiec - cudna dziewczynka :) gratuluje :** a co do chłopca - kiedyś chyba wspominałaś, że chcecie dużą rodzinę więc kto wie :) może następnym razem się uda :)

Julix, Smile, Ines -
Kochane i kciuki mocno zaciśnięte za Was :)
Ja jestem ciekawa co mi dr dziś powie ehhh znów mi jakieś dziwne rzeczy w moczu powychodziły jakieś fosforany itp :/
A i Smile :D my ciągle razem wizytujemy :D:D:D

dmuchawiec- nie dziwie Ci się ze marzyłaś o synku, ja pare pni po tym jak dowiedziałam się ze druga córa- choć bardzo się z niej cieszyłam bo naprawdę chciałam dziewczynkę, poczułam że jakoś tak zal że synka nie będe miała, takiego synka mamusi. Nie wykluczamy z męzem że moze kiedyś, jesli sytuacja- głównie finansowa nam pozwoli to pomyslimy o trzecim dziecku ale nie po to by mieć syna tylko trzecie dziecko bo przeciez szanse na syna dalej wynoszą 50%.
Ja dopóki nie przeszłam tego co mnie spotkało w ciązy z Ewą (nawet poronienia tak bardzo na to nie wpłynęły)- tylko diagnoza że są naprawde duże szanse że dziecko może być ciężko upośledzone też patrzyłam na to inaczej, miałam taki obraz rodziny, że pierwsze synek- żeby bronił siostry, później dziewczynka- a a teraz dopiero wiedzę jakie to było puste, bo jak widze tylko reklamę jekiejś fundacji z chorymi dziećmi, to mam łzy w oczach.
Jakoś tak czuje że jeśli jeszcze będę miała dziecko to tez córkę.

Ale dobrze że kolejna pszczółka dołączy do Twojego ula- córki na pewno wychodzą wam wspaniałe, a jak to ktoś pisał będziecie kiedyś mieli 3 super zięciów

Dziewczyny za wszystkie wizyty kciuki mocno zaciśnięte.

Ostatnia edycja:
Dmuchawcu jeszcze raz gratulacje . Córunia ma śliczny profil i pewnie bedzie słodziutka jak pozostałe :tak:. Jesteście specjalistami od robienia dziewczynek . Moi znajomi którzy mają czwórke chlopców pewnie by juz pytali jak to się robi ????:-D
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&.

reklama
Do góry