reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

KORBA - gratuluję dobrych wieści - zdrowego dzidziusia!!!! Mam nadzieję, że niebawem się sprawa rozwiąże z płcią...
Co do noska to... po wyjściu od gina mój Darek mówi "o Boże, znów Lenka ma nos po mnie" :-D:szok::-D

MARCYSIOWA - gratuluję córeczek!!!!! Super!!!! Wspaniale, że tak dobrze i równo się rozwijają!!! Strasznie się cieszę!:rofl2:

MAMA2013 - cieszę się z dobrych wyników i mam nadzieję, że unormuje się u Was sprawa z lekarzem.

reklama
Natis, gratulacje wizyty. Szkoda, że te bzkterie nie poszły sobie precz, ale mam nadzieję, że nowa kuracja przegoni je za 7 górę i rzekę :happy2:

Korba, ale Was bierze na przetrzymanie z tą płcią - tylko nie wiem, kto bardziej: Maleństwo, czy lekarz ;-)

Co do siusiaka - to mi też wydawało się, że Mikołajowy rzuca się w oczy. Tymczasem wysłaliśmy zdjęcie teściom i teść wogóle nie mógł go dostrzec (musiałam wysłać jeszcze raz z zaznaczonym w czerwonym kółeczku) :confused:

natis cieszę sie ze z lenką wszystko w porządku i jaka już duża:-) kurcze przez imię bo tak samo nazwałam swoją córeczkę jakos bardziej przezywam i Twoją lenkę, a termin cc masz na rocznicę mojego ślubu;-) teraz tylko żeby te bakterie wyleczyc...
będzie dobrze:-)

gratki natis :-D cieszę się ogromnie
a jeśli chodzi o termin to zazdroszczę że już wiesz konkretnie :-D ja wiem tylko tyle że cc na bank, ale czy przed terminem czy po to nie wiem ;-)

Natis tak się cieszę, że z malutką wszystko dobrze. Już kawał pannicy z niej ;-) A bakterie na pewno szybko zwalczysz. No to teraz oby do wielkanocy a potem już maj. Jeszcze raz gratuluje

reklama
Do góry