reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Marcysiowa- gratulacje córeczek Moje tez czesto zazdrosne o ciuchy. Zreszta mnie akurat podoba sie ubieranie jednakowo-ale raczej od święta
Korba - cieszę się, ze wszystko ok u Twojego maluszka:-)
Korba - cieszę się, ze wszystko ok u Twojego maluszka:-)
DzikaBez
Fanka BB :)
Korba- ciekawe czy u którejś z nas po porodzie sie okaże że jednak płeć inna, a pewnie bym była ciekawa na Twoim miejscu, kiedy następne USG?
A co do masy to dzidziuś duży ale u Ciebie to juz 25 tc, zaraz 26 więc według siatki centylowej dziecko takie ok 50 centyl.
A co do masy to dzidziuś duży ale u Ciebie to juz 25 tc, zaraz 26 więc według siatki centylowej dziecko takie ok 50 centyl.
Korba Twoje Maleństwo już też nie takie małe)) super! nosem się nie przejmuj, sorry ale skoro nie mogą się zdecydować co tam między nogami się dzieje to co dopiero nosek dobrze, że wszystko OK! 3mam kciuki za dobre wyniki moczu!!
Halo a gdzie reszta wizytujących?
Halo a gdzie reszta wizytujących?
Korba32
Dziewczyny Dzięki , następne USG 13 marzec, ale nie wiem czy wytrzymam , może kurde zapiszę się gdzieś na usg. No mówię Wam dziewczyny szok dla mnie---kurcze z córcią to miałam jasność od początku a tu
Sara, Synek miał mieć na imię : Kornel ;-)
Matka Ewa, Noo komentarz miał boski Po czym spojrzał na mnie i na mojego S i powiedział: ale chyba nie ma po kim Ach Ci lekarze ;-)
Sara, Synek miał mieć na imię : Kornel ;-)
Matka Ewa, Noo komentarz miał boski Po czym spojrzał na mnie i na mojego S i powiedział: ale chyba nie ma po kim Ach Ci lekarze ;-)
Korba z lekarzami to nie ciekawie. Znam przypadek gdzie chyba 6 lekarzy (przychodnia NFZ) mówiło, że córeczka się urodzi i miała być Kamila. Urodził się Kamil.
Co do ubierania jednakowo - nigdy w życiu. Dziewczyny są dwuowodniowe i dwukosmówkowe więc duża szansa, że będą do siebie tylko podobne. Ja jestem za kreowaniem indywidualności.
Dziewczyny czy któraś ma wydzielinę z piersi?
Co do ubierania jednakowo - nigdy w życiu. Dziewczyny są dwuowodniowe i dwukosmówkowe więc duża szansa, że będą do siebie tylko podobne. Ja jestem za kreowaniem indywidualności.
Dziewczyny czy któraś ma wydzielinę z piersi?
Nayaa
Korba a może Twój lekarz wychodzi z założenia że oczekiwanie to połowa przyjemności ;-)No ale faktycznie mógłby określić płeć.Co do noska. Ja mam zdjęcie z pierwszego genetycznego gdzie Wojtek wyglądał dosłownie jak Pinokio..Też tak patrzę "matko i córko co za nochal" ale na innych zdjęciach w tym buźki z bliska mała pyreczka jest może to kwestia hmm.."ustawienia" 800g to już duży dzieciaczek Wszystkiego dobrego dla Was i oby z nerką było ok.
mama2013 dobrze,że jest ok oby tak dalej Szkoda,że gin odchodzi bo najgorzej tak latać od jednego do drugiego a każdy jakby nie patrzeć inne wizje ma.
mama2013 dobrze,że jest ok oby tak dalej Szkoda,że gin odchodzi bo najgorzej tak latać od jednego do drugiego a każdy jakby nie patrzeć inne wizje ma.
jeny79
marcysiowa ale fajnie:-) dwie córcie, super wieści gratuluję:-)niech dalej rosną zdrowo !
korba a Ty miałas w 3d ? 800g to juz naprawde duży dzidziuś i jeśli nic nie widac to chyba dziewczynka bo przeciez siusiaka by zobaczył jak dzidzia taka duża ?? pamiętam jak mój mąż mówił jak lekarz nie umiał znalezc siusiaka ale tez nie mówił ze to dziewczynka.. ze musi być córeczka bo po nim to napewno siusiaka byłoby juz widac i sie nie pomylił;-)
ja bym chyba poszła gdzies jeszcze wczesniej bo miesiąc nie dałabym rady czekac;-)
i przede wszystkim zdrówka życzę i dobrych wyników moczu !
korba a Ty miałas w 3d ? 800g to juz naprawde duży dzidziuś i jeśli nic nie widac to chyba dziewczynka bo przeciez siusiaka by zobaczył jak dzidzia taka duża ?? pamiętam jak mój mąż mówił jak lekarz nie umiał znalezc siusiaka ale tez nie mówił ze to dziewczynka.. ze musi być córeczka bo po nim to napewno siusiaka byłoby juz widac i sie nie pomylił;-)
ja bym chyba poszła gdzies jeszcze wczesniej bo miesiąc nie dałabym rady czekac;-)
i przede wszystkim zdrówka życzę i dobrych wyników moczu !
reklama
Korba32
Nayaa, Też tak myślę, że to zależy jak się uchwyci , pod jakim kątem dziecko ;-) Ale powiem Wam szczerze, że siedze taka troszkę zła Bo naprawdę wolała bym wiedzieć..haha już pokupowałam różowe ładnie bodziaki , pieluszki , adidaski i co??? :-)
Jeny, Dzięki kochana, ja też myślę , że to córeczka tak jak mówił wcześniej;-) ale i tak pomyślę nad wcześniejszym USG. Zwykłe USG miałam
Jeny, Dzięki kochana, ja też myślę , że to córeczka tak jak mówił wcześniej;-) ale i tak pomyślę nad wcześniejszym USG. Zwykłe USG miałam
Ostatnia edycja: