reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za info. Muszę wybrać coś co ma dużo magnezu w jednej tabletce żeby nie łykać tego aż tyle dziennie
MAMA_WIKI - ja mam zalecony przze gina wyłącznie MagneB6. Powiedział jasno, że nie ma żadnych 'układów' - po prostu w badaniach wyszło, że ten jest najlepiej przyswajalny, za inne nie ręczy.
Ale czytałam, że ten co bierze SARA też jest bardzo dobry. Też go brałam na początku, ale jak skonczyłam opakowanie to kupiłam ten wskazany przez gina.
Nie umiałam sobie poradzić z przeliczaniem mg w poszczególnych tabletkach i biorę tak jak mi kazał.
Ale czytałam, że ten co bierze SARA też jest bardzo dobry. Też go brałam na początku, ale jak skonczyłam opakowanie to kupiłam ten wskazany przez gina.
Nie umiałam sobie poradzić z przeliczaniem mg w poszczególnych tabletkach i biorę tak jak mi kazał.
chela - mag B6 555mg
Paulunia8713
sa-raa i ja biorę właśnie ten magnez Mi lekarz powiedział, że mam brać magnez ale jaki nie mówił więc kupiłam ten
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mnie tez polecił magneB6, ale biore ten co Sa-raa
madzia128
Gratuluję udanych wizyt-trochę stron nadrabiałam i już nie pamiętam, kto ostatnio wizytował
Trzymam kciuki za wizytujące i proszę o kciuku za moje połówkowe (oby tym razem nic u Tymka nie znaleźli)
Trzymam kciuki za wizytujące i proszę o kciuku za moje połówkowe (oby tym razem nic u Tymka nie znaleźli)
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Madzia kciuki zaciśnięte