reklama
keks
Zaciekawiona BB
Cieszę się, że wczorajsze wizyty z dobrymi wieściami co do zdrowia waszych Maluchów.
Korba huśtawka co do płci mało przyjemna, ale dobrze że u Maleństwa wszystko OK, pójdziesz na następne USG i rozwiejesz wątpliwości. Teraz szybko machnij ten posiew i dobrego wyniku życzę !!!
Marcysiowa podwójne gratulacje z udanej wizyty - poprawiasz statystykę na przyszłe żony dla naszych chłopaków Fajnie, że obie zdrowe !
Natis a u ciebie już taki konkretny termin, kiedy zobaszysz Lenkę Super !
Dobrze, że brzuch reaguje na leki i nie musisz zwiększać dawki, teraz tylko życzę, żeby nowa kuracja szybko wytruła twoje bakterie !!!
Korba huśtawka co do płci mało przyjemna, ale dobrze że u Maleństwa wszystko OK, pójdziesz na następne USG i rozwiejesz wątpliwości. Teraz szybko machnij ten posiew i dobrego wyniku życzę !!!
Marcysiowa podwójne gratulacje z udanej wizyty - poprawiasz statystykę na przyszłe żony dla naszych chłopaków Fajnie, że obie zdrowe !
Natis a u ciebie już taki konkretny termin, kiedy zobaszysz Lenkę Super !
Dobrze, że brzuch reaguje na leki i nie musisz zwiększać dawki, teraz tylko życzę, żeby nowa kuracja szybko wytruła twoje bakterie !!!
Ostatnia edycja:
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Ja tez juz po wczorajszej wizycie. Bez usg, samo sprawdzenie ciśnienia i wyników, wszystko ok. Jak ciśnienie będzie utrzymywać się niskie to mam spróbować przejść na 2 tabletki dziennie a jak zacznie skakać to wrócić do 3 i nie ryzykować. Magnez mam kupić zwykły gdzie łyka się 1-2 tabletki dziennie a nie 6 jak teraz (po co obciążać aż taka ilością organizm jak można mniej) Ciśnienie mierzyć 3x1, w 26tyg test z glukozy mam zabrać 250ml wody plus 0,5cytryny wszystko wymieszać i po pierwszym pobraniu krwi łyknąć i 2h siedzieć i odpoczywać
i 13.03 kolejna wizyty chyba że coś będzie się działo to wcześniej,
Natis ciesze się że u was wszystko dobrze Tylko te paskudne bakterie a kysz niech sobie pójdą.
Marcysiowa dobrze że córeczki rosną równo
Korba to cię trzymają w niepewności. Duże już te nasze dzieciaczki
Gratuluje reszcie udanych wizyt
i 13.03 kolejna wizyty chyba że coś będzie się działo to wcześniej,
Natis ciesze się że u was wszystko dobrze Tylko te paskudne bakterie a kysz niech sobie pójdą.
Marcysiowa dobrze że córeczki rosną równo
Korba to cię trzymają w niepewności. Duże już te nasze dzieciaczki
Gratuluje reszcie udanych wizyt
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
MamaWikusi- dobrze, że i Twoja wizyta udana. A jaki brałaś magnez, ze musiałaś aż 6 tabletek łykać?
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Poszłam do apteki i pani mi powiedziała że w ciąży to ja mogę tylko magne B6 a jak się okazało to guzik prawda :/ Więc skończę te opakowanie i kupię normalny jakiś. A wy jaki bierzecie dziewczyny?
reklama