reklama
O cytrynie też nie wiedziałam - trzeba będzie spróbować, bo sama glukoza jest okropna
Miałam cytrynę, ale nie pozwoliła wcisnąć, że niby zaburza wynik , gin z kolei mówił, że można...
Glukozę miałam swoją, chyba 5zł kosztowała.
Niestety wkłuwają się u nas w żyły - nie miałam żył, więc pobierała z żył na dłoni - masakra.
Co do uczucia - wypić w miarę się dało, nic przyjemnego, ale spoko. Niestety potem się czułam koszmarnie, bardzo słabo, kręciło mi się w głowie. Wróciłam do domu i padłam, przespałam 2 godz. [miałam też kiepską noc, więc może dlatego tak źle się czułam].
Powodzenia Kobietki na glukozie!!!
Hiacyntka
Zaciekawiona BB
Witam się dziewczyny już powizytowo!dzięki za trzymanie mega &&&&&&&&&.U ginki standartowo opuznienie,pózniej musiałam jechać po chłopców,kolacja, kompanie i tak mi do teraz zeszło,ale do rzeczy-maleństwo ma się dobrze-serduszko,nerki i wszystkie nawazniejsze narzady OK,waga-328g i co mnie najbardziej zaskoczyło bo szykowałam się inna płeć-na 90% będe miała
CÓRECZKĘ
CÓRECZKĘ
Nayaa
Fanka BB :)
Natis ja bardziej boję się tego kłucia niż wypicia jak mnie nie będą zbierali z podłogi to cud
Hiacyntka graatuluję córci coraz więcej kobitek więc może wojny nie będzie
Hiacyntka graatuluję córci coraz więcej kobitek więc może wojny nie będzie
reklama
jeny79
Fanka BB :)
hiacyntkA ja również gratuluję !!!!! SUPER ŻE CÓRECZKA:-)
boze niech sie skończą w smyku te przeceny bo cały sklep wykupie cały czas sobie tłumaczę ze takich cen to juz do porodu nie bedzie i łaze tam i kupuje na wszystkie rozmiary juz mam...
co do położnej to ja nawet o tym wcześniej nie myslałam... teściowa mnie zaczeła straszyc ze jak to ona 30 lat temu rodziła to miała ze soba pieniądze i kazdej położnej cos dawała bo tak by nie pomogły itd, moja mama dołozyła swoje trzy grosze ze to róznie bywa i zalezy jak sie trafi ze czasem to są takie małpy ze wrecz czekają na łapówę.. do tego koleżanka ze ona bierze bo to daje komfort i podobno wtedy ona sie skupia tylko na tobie, wspiera duchowo i farmakologicznie i moja teoria i wiara w ludzi została zachwiana, uważam ze jak każdy zacznie płacic to nie jest dziwne ze zmieniaja sie obyczaje na porodówkach.. choc nadal są lekarze i połozne z powołania wierzę w to bardzo !
wiec póki co idę ok 27 tyg do szkoły rodzenia, gdzie pracują połozne ze szpitala w moim miescie rybniku i zobaczymy, nie wykluczam porodu w katowicach bo tam słyszałam ze dobra porodówka jest w szpitalu zakonu bonifratrów.. mam tam 60 km ale podobno warto bo personel wspaniały, generalnie prawdą jest ze nie ma szpitala bez złych opinii, zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony..
czy któraś z Was rodziła bądz słyszała cos o tym szpitalu bonifratrów ?
boze niech sie skończą w smyku te przeceny bo cały sklep wykupie cały czas sobie tłumaczę ze takich cen to juz do porodu nie bedzie i łaze tam i kupuje na wszystkie rozmiary juz mam...
co do położnej to ja nawet o tym wcześniej nie myslałam... teściowa mnie zaczeła straszyc ze jak to ona 30 lat temu rodziła to miała ze soba pieniądze i kazdej położnej cos dawała bo tak by nie pomogły itd, moja mama dołozyła swoje trzy grosze ze to róznie bywa i zalezy jak sie trafi ze czasem to są takie małpy ze wrecz czekają na łapówę.. do tego koleżanka ze ona bierze bo to daje komfort i podobno wtedy ona sie skupia tylko na tobie, wspiera duchowo i farmakologicznie i moja teoria i wiara w ludzi została zachwiana, uważam ze jak każdy zacznie płacic to nie jest dziwne ze zmieniaja sie obyczaje na porodówkach.. choc nadal są lekarze i połozne z powołania wierzę w to bardzo !
wiec póki co idę ok 27 tyg do szkoły rodzenia, gdzie pracują połozne ze szpitala w moim miescie rybniku i zobaczymy, nie wykluczam porodu w katowicach bo tam słyszałam ze dobra porodówka jest w szpitalu zakonu bonifratrów.. mam tam 60 km ale podobno warto bo personel wspaniały, generalnie prawdą jest ze nie ma szpitala bez złych opinii, zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony..
czy któraś z Was rodziła bądz słyszała cos o tym szpitalu bonifratrów ?