reklama
sara ech, ale wiesz niby tak, ale chyba mi umknęło no i czy w każdym szpitalu tego przestrzegają?
a tak mam z pewnego źródła, że tak jest przynajmniej w jednym szpitalu ;-)
Wychodzi na to, że zależy od szpitala. Niby masz prawo ale jak by się zdarzyło, że zacznie się akcja porodowa i przebiega bez komplikacji to mogą odmówić. Jedno zostało nie wyjaśnione. Czy można powołując się na ten "przywilej" umówić cesarkę wcześniej. Dlatego wniosek: dobrze jest rodzić w szpitalu w którym pracuje Twój lekarz i wcześniej z nim to dogadasz. Swoja drogą zastanawiam się "co" (w sensie ustawy czy innego aktu prawnego) normuję ten przywilej. Muszę popołudniu poszukać...
KCIUKI ZA DZISIAJ ZACIŚNIĘTE!!!!
Jeny ja słyszałam też same dobre opinie o szpitalu Bonifikatorów w Katowicach, moja przyjaciółka tam rodziła, MatkaEwa też tam rodziła. Ja mam blisko jakieś 5 km dlatego też się na ten szpital zdecydowałam
Co do położnej to ja też nie wyobrażam sobie płacić dodatkowej kasy. Pomaganie przy porodzie należy do ich obowiązków przecież... poza tym koszty - masakra!
&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty!
Co do położnej to ja też nie wyobrażam sobie płacić dodatkowej kasy. Pomaganie przy porodzie należy do ich obowiązków przecież... poza tym koszty - masakra!
&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty!
ja po glukozie
pawia puściłam dopiero w domu, więc badanie udało się zrobić
ech samo picie nei takie straszne, ale muli po tym i jest mdło
po 50 nie miałam aż takich przebojów, ano ale dziś rano puściłam pawia bo młody wody nei spuścił, więc i żołądek miałam podrażniony
teraz tylko oby wyniki były ok
pawia puściłam dopiero w domu, więc badanie udało się zrobić
ech samo picie nei takie straszne, ale muli po tym i jest mdło
po 50 nie miałam aż takich przebojów, ano ale dziś rano puściłam pawia bo młody wody nei spuścił, więc i żołądek miałam podrażniony
teraz tylko oby wyniki były ok
Korba32
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&& Czekam na relację
mama kubulki
hej hej
ja po usg, mały duzy 786g a 3 tyg temu było 407g!!!!!!!!! ale rośnie, za to nerkę ma powiekszoną i sie martwię......
ja po usg, mały duzy 786g a 3 tyg temu było 407g!!!!!!!!! ale rośnie, za to nerkę ma powiekszoną i sie martwię......
Korba32
hej hej
Jaki już duży chłopczyk mieszka w Twoim brzuszku--super--gratuluję!!!! Co lekarz mówił odnośnie nerki??? Nie martw się może to przejściowe!
Palindromea
Mama Kubulki, ale duży, wow. Jedną nerkę, czy obie. Może to jeszcze się unormuje...
reklama
mama kubulki
tylko lewa nerka taka powiększona, prawa ok, mamy ją jezczcze raz obejrzec za miesiąc, mam sie nie martwic, ale wiecie jak to jest.....
sama mam wade wrodzona moczowodu
sama mam wade wrodzona moczowodu