reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
gratuluje wszystkich odbytych wizyt trzymam kciuki za wypicie glukozy bez pawika.... ;-) Hiacyntka kciuki za polowkowe...
Milo was poczytac mnie czekaja juz tylko wizyty u poloznej wiec zaledwie rutynowe mierzenie cisnienia, nie bede miala czym sie pochwalic :-(
Dmuchawiec ja nadal czekam na twoje dodatkowe usg I ukazanie siurka
marcysiowa glukoza nic przyjemnego ale do przezycia. U mnie sie pawikiem nie zakonczyla ale nie powiem bo mdlilo jak cholerka. dobrze ze tym razem nie musze robic tego badania.
Milo was poczytac mnie czekaja juz tylko wizyty u poloznej wiec zaledwie rutynowe mierzenie cisnienia, nie bede miala czym sie pochwalic :-(
Dmuchawiec ja nadal czekam na twoje dodatkowe usg I ukazanie siurka
marcysiowa glukoza nic przyjemnego ale do przezycia. U mnie sie pawikiem nie zakonczyla ale nie powiem bo mdlilo jak cholerka. dobrze ze tym razem nie musze robic tego badania.
Ostatnia edycja:
Palindromea
Fanka BB :)
Właśnie jak z tą cytryną? I mam jeszcze pytanie jak mierzą cukier? Za każdym razem wkuwają się w żyłę, czy jak przy zwykłych pomiarach cukru - z palca?
aguska24mir
mama Pawełka :)
kobietki za dobre wyniki z glukozy kciuki
hiacynta za poowkowe tez kciuki i zaraz sie pochwal kto tam u ciebie mieszka
hiacynta za poowkowe tez kciuki i zaraz sie pochwal kto tam u ciebie mieszka
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialam wogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...
Palindromea
Fanka BB :)
mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialam wogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...
No to musiałaś mieć szok O cytrynie też nie wiedziałam - trzeba będzie spróbować, bo sama glukoza jest okropna
reklama
Za każdym razem w żyłę niestety. Słyszałam, że cytryna pomaga, sama spróbowałam i glukoza była bardziej znośna, później z cytryną nie umiałam wypić:/ Także radzę sobie najpierw spróbować samą glukozę dopiero później wcisnąć cytrynę. Glukozę trzeba rozpuścić w ciepłej wodzie.