reklama
Przy glukozie i tak pobieraja krew na czczo, wiec pobiora tez na morfologie, a potem po 1 godz (50g) i po 1 i 2 godz (75g)Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania
RobaczekII
Fanka BB :)
Zdrówko z tą glukozą !
Ktoś dziś wizytuje ? Jakby co to kciuki zaciskam
Ktoś dziś wizytuje ? Jakby co to kciuki zaciskam
madzia128
Ja ide na badania dopiero w piatek. Mateusz ma ferie a on wstaje o 7 wiec nie mialabym z nim co zrobic. A w czwartek Babcia zabiera go na kilka dni wiec na spokojnie bez stresu, ze mi dziecko pol mieszkania rozniesie przez ponad dwie godziny, pojde wypic glukoze, ktorej sie obawiam, bo ja nawet kawy nie slodze..
Hiacyntka
Zaciekawiona BB
Dzisiaj ja ma wizyte i usg połówkowe na 16,więc bardzo proszę o mega zaciśnięte kciuki-może dowiem się kto w brzuszku buszuje:-)
RobaczekII
Hiacyntko, kciuki zaciśnięte !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiacyntka
Zaciekawiona BB
dzięki ROBACZKU!mąż ma chyba tremę bo idzie dzisiaj ze mną i pierwszy raz dzidziola zobaczy,mimo że mamy już dwóch synków to ich nigdy nie widział na usg bo zawsze były jakieś niesprzyjające okoliczności
mama wikusi2010
Dziewczyny kciuki za wizytujące i za pijące glukozę
Nayaa
Dziewczynki "pijące"-powodzenia )
A i wizytujące-mega kciuki!!! &&&&
A i wizytujące-mega kciuki!!! &&&&
reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja już po badaniach. Glukoza faktycznie okropna 2 godziny w poczekalni walczyłam ze sobą, w końcu jak tylko dotarłam do domu wszystko wylądowało w kiblu, masakra Miałam zleconych na prawdę wiele badań (6 probówek krwi, po 3 z każdej ręki), a że żyły mam słabe i łatwo pękające, jestem cała obolała i posiniaczona!
Czekam na dobre wieści z wizyt które poprawią mi humor!
Ja już po badaniach. Glukoza faktycznie okropna 2 godziny w poczekalni walczyłam ze sobą, w końcu jak tylko dotarłam do domu wszystko wylądowało w kiblu, masakra Miałam zleconych na prawdę wiele badań (6 probówek krwi, po 3 z każdej ręki), a że żyły mam słabe i łatwo pękające, jestem cała obolała i posiniaczona!
Czekam na dobre wieści z wizyt które poprawią mi humor!