reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania :-p
Przy glukozie i tak pobieraja krew na czczo, wiec pobiora tez na morfologie, a potem po 1 godz (50g) i po 1 i 2 godz (75g)

Ja ide na badania dopiero w piatek. Mateusz ma ferie a on wstaje o 7 wiec nie mialabym z nim co zrobic. A w czwartek Babcia zabiera go na kilka dni wiec na spokojnie bez stresu, ze mi dziecko pol mieszkania rozniesie przez ponad dwie godziny, pojde wypic glukoze, ktorej sie obawiam, bo ja nawet kawy nie slodze..

dzięki ROBACZKU!mąż ma chyba tremę bo idzie dzisiaj ze mną i pierwszy raz dzidziola zobaczy,mimo że mamy już dwóch synków to ich nigdy nie widział na usg bo zawsze były jakieś niesprzyjające okoliczności:zawstydzona/y:

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już po badaniach. Glukoza faktycznie okropna:( 2 godziny w poczekalni walczyłam ze sobą, w końcu jak tylko dotarłam do domu wszystko wylądowało w kiblu, masakra:( Miałam zleconych na prawdę wiele badań (6 probówek krwi, po 3 z każdej ręki), a że żyły mam słabe i łatwo pękające, jestem cała obolała i posiniaczona!

Czekam na dobre wieści z wizyt które poprawią mi humor!

Do góry