reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Mama2013 tobie kochana synka
Katka_83
Paulus, Dmuchawiec - gratuluję zdrowych maleństw! Dmuchawcu - pochwal się potem zdjęciem z wykonanego usg;-)
Mama - no to kolejna zasilająca grono przystojniaków Cieszę się.
Mama - no to kolejna zasilająca grono przystojniaków Cieszę się.
ewelina19820711
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt. Mama-gratuluję synusia:-)
Dmuchawcu-i tak musisz mieć teraz połówkowe, więc idź gdzieś szybciutko na dobry sprzęt po niedzieli i będziesz zadowolona. Ja na połówkowym tez byłam gdzie indziej niżu swojego gina, sam mi tak kazał.
Dmuchawcu-i tak musisz mieć teraz połówkowe, więc idź gdzieś szybciutko na dobry sprzęt po niedzieli i będziesz zadowolona. Ja na połówkowym tez byłam gdzie indziej niżu swojego gina, sam mi tak kazał.
RobaczekII
Ojej Dmuchawcu :-( tez bym sie wkurzyla i plakala. Tak to jest z bezdusznymi rzeczami martwymi a jeszcze gorzej jak trafi sie na bezdusznego lakarza. Zapisuj sie na inne usg i bo tez czekam z zacisnietymi kciukami za zdrowego chlopca!
Paulus u Ciebie widze ze wszystko poprawione i teraz juz spokojnie ciesz sie kolejnymi tygodniami. Mam nadzieje ze zapalenie szybko minie. A synek spory juz, slicznie rosnie:-)
Mama gratuluje zdrowego synka. Ciesze sie ze wzzystko dobrze. Mimo ze dziewczynek przybywa to i tak jest zdecydowana wiekszosc chlopcow :-):-)
Paulus u Ciebie widze ze wszystko poprawione i teraz juz spokojnie ciesz sie kolejnymi tygodniami. Mam nadzieje ze zapalenie szybko minie. A synek spory juz, slicznie rosnie:-)
Mama gratuluje zdrowego synka. Ciesze sie ze wzzystko dobrze. Mimo ze dziewczynek przybywa to i tak jest zdecydowana wiekszosc chlopcow :-):-)
madzia128
Gratuluję udanych wizyt :-) Chyba znów nam chłopców przybywa - chyba wojna idzie
Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania
Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania
natis ufff cieszę się, że nie będę sama mam nadzieję, że damy radę! lubię słodkości więc mam nadzieje, że aż tak mnie to nie przymuli... Najgorsze jest to, że od 18:00 nic nie zjadłam i jestem już mega głodna, a do 10:00 do jutra dużo czasu:/
reklama
Palindromea
Powodzenia Dziewczyny z glukozą. Pijcie i niech Wam na zdrowie wyjdzie (naturalnie myślę o wyniku) :-)