reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt. Mama-gratuluję synusia:-)
Dmuchawcu-i tak musisz mieć teraz połówkowe, więc idź gdzieś szybciutko na dobry sprzęt po niedzieli i będziesz zadowolona. Ja na połówkowym tez byłam gdzie indziej niżu swojego gina, sam mi tak kazał.

Ojej Dmuchawcu :-( tez bym sie wkurzyla i plakala. Tak to jest z bezdusznymi rzeczami martwymi a jeszcze gorzej jak trafi sie na bezdusznego lakarza. Zapisuj sie na inne usg i bo tez czekam z zacisnietymi kciukami za zdrowego chlopca!

Paulus u Ciebie widze ze wszystko poprawione i teraz juz spokojnie ciesz sie kolejnymi tygodniami. Mam nadzieje ze zapalenie szybko minie. A synek spory juz, slicznie rosnie:-)

Mama gratuluje zdrowego synka. Ciesze sie ze wzzystko dobrze. Mimo ze dziewczynek przybywa to i tak jest zdecydowana wiekszosc chlopcow :-):-)

Gratuluję udanych wizyt :-) Chyba znów nam chłopców przybywa - chyba wojna idzie :-p

Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania :-p

Madzia mam to samo dostałam glukozę, morfologię, mocz i inne badania krwi i wszystko idę załatwić jutro rano. Mam nadzieję, że pobiorą od razu komplet.

MADZIA, SMILE - widzę, że jutro wszystkie będziemy drinkować z samego rana pyszną glukozę ;-). Też się wybieram jutro o 7 rano, żeby Natka jeszcze spała. Mam nadzieję, że dam radę.
POWODZENIA KOBIETKI!!!

natis ufff cieszę się, że nie będę sama:D mam nadzieję, że damy radę! lubię słodkości więc mam nadzieje, że aż tak mnie to nie przymuli... Najgorsze jest to, że od 18:00 nic nie zjadłam i jestem już mega głodna, a do 10:00 do jutra dużo czasu:/

reklama
Do góry