Ariena z tego co wiem to przezierność bada się między 11 a 13tc, czyli do 12t6d najpóźniej, Ty miałaś to badanie dużo później więc pewnie i NT jest większe, nie martw się na zapas... ja myślę, że wszystko będzie dobrze... Głowa do góry, trzeba wierzyć, że z Dzidzią wszystko ok. Może dla spokoju spróbuj w innym miejscu usg, powiedz o wcześniejszej wizycie, kiedy ta przezierność była robiona i poproś o wytłumaczenie wszystkiego, wtedy będziesz spokojniejsza...
A jeśli o lekarza chodzi to buc i baran jakich mało, też bym go najchętniej udusiła! albo skargę złożyła na niego gdzie się da! Kto to widział żeby tak się zachowywać!
Trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie, ja mocno trzymam kciuki żeby okazało się, że z Dzidzią wszystko ok!
A jeśli o lekarza chodzi to buc i baran jakich mało, też bym go najchętniej udusiła! albo skargę złożyła na niego gdzie się da! Kto to widział żeby tak się zachowywać!
Trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie, ja mocno trzymam kciuki żeby okazało się, że z Dzidzią wszystko ok!