reklama
ariena87
Fanka BB :)
Jeżeli NB to nosek, to już tydzień temu był zauważony
Ale podpatrzyłam też wymiary USG z linku, który przesłała Palin i nic się nie zgadza - wszystko poniżej...
Zauważyłam, że Dzidzia ma większe AC od CRL - czyli, że jest prawie szersza niż wyższa, bo zdaje się CRL nie obejmuje od główki od stópek (jak się mylę, poprawcie mnie).
Ale będzie noc... ba, wcale jej nie będzie...
Ale podpatrzyłam też wymiary USG z linku, który przesłała Palin i nic się nie zgadza - wszystko poniżej...
Zauważyłam, że Dzidzia ma większe AC od CRL - czyli, że jest prawie szersza niż wyższa, bo zdaje się CRL nie obejmuje od główki od stópek (jak się mylę, poprawcie mnie).
Ale będzie noc... ba, wcale jej nie będzie...
ariena zgadzam sie z dziewczynami wynik moze byc nieco wiekszy bo badanie bylo robione w ostatniej chwili.
madziu ja tez jeszcze nie znam plci, wazne ze dzidzia ma sie dobrze a na plec trzeba jeszcze poczekac.
bona gratuluje synka i to Michasia ( jak moj lobuziczek) Michalki to cudne chlopaki!
madziu ja tez jeszcze nie znam plci, wazne ze dzidzia ma sie dobrze a na plec trzeba jeszcze poczekac.
bona gratuluje synka i to Michasia ( jak moj lobuziczek) Michalki to cudne chlopaki!
ariena87
Isis - serduszko bije jak szalone - 159bpm, nosek, jak napisałam - widoczny. A przepływy żylne - nie wiem, mozna to skądś wyczytać?
Aha, mam tutaj jeszcze anatomical survey - i wszystkie pozycje są na "Normal". Ale np. FL/AC jest 13% (a norma 20-24%...)
Aha, mam tutaj jeszcze anatomical survey - i wszystkie pozycje są na "Normal". Ale np. FL/AC jest 13% (a norma 20-24%...)
ARIENA - Kochana nie denerwuj się, uspokój... Myślę, ze powinnaś posłuchać lekarki, że jest dobrze. Zrób dla swojego spokoju test PAPPA i idź do swojego gina. Z pewnością Cię uspokoi. Tymczasem trzymam kciuki z całych sił, żeby wszystko było dobrze!
ariena87
Chyba już mi przeszło... albo już nie mam czym płakać...
W każdym bądź razie - dobrze, że jesteście! Dziękuję Wam i trzymajcie kciuki za Dzidzię, proszę!
Mam nadzieję, że pomimo moich 14 (tylko) tygodni mogę z Wami zostać. Dobrze mi tutaj z Wami
Jak szukałam info o testach PAPPA to znalazłam... ciucholand on-line Wstawię linka w wątku wyprawkowym.
W każdym bądź razie - dobrze, że jesteście! Dziękuję Wam i trzymajcie kciuki za Dzidzię, proszę!
Mam nadzieję, że pomimo moich 14 (tylko) tygodni mogę z Wami zostać. Dobrze mi tutaj z Wami
Jak szukałam info o testach PAPPA to znalazłam... ciucholand on-line Wstawię linka w wątku wyprawkowym.
ariena87
Ariena - Jak masz wydruk z wynikami to powinno pisać na tym druku - "Przepływ w zastawce trójdzielnej - prawidłowy ".
Pewnie , że masz z nami zostać !!!!
U mnie wszystko pisane jakimiś skrótami, i jak sądzę po ang... W opisie od lekarza wykonującego badania nic nie ma o tym. Ale zaraz poszperam w necie i się dowiem
Pytałam tylko tak z uprzejmości - nigdzie się nie wybieram. Ha! :-)
reklama
madzia128
ARIENA w razie jakiś pytań a pro po PAPPA pisz :-) To zwykłe pobieranie krwi a może wiele wyjaśnić. I to nic strasznego-teraz już wiem. Trzymaj się ciepło :*
W razie czego pisz na prv, bo teraz mąż wraca <jupi> więc nie będę siedzieć na bb 24h/dobę
Na spokojnie idź do swojego prowadzącego i nigdzie od nas nie odchodź
Aha i nie szukaj już informacji na www - mnie to tylko coraz bardziej schizowało. Mój gin wyraźnie mi zabronił wczytywania się w ciążowe dolegliwości
W razie czego pisz na prv, bo teraz mąż wraca <jupi> więc nie będę siedzieć na bb 24h/dobę
Na spokojnie idź do swojego prowadzącego i nigdzie od nas nie odchodź
Aha i nie szukaj już informacji na www - mnie to tylko coraz bardziej schizowało. Mój gin wyraźnie mi zabronił wczytywania się w ciążowe dolegliwości
Ostatnia edycja: