reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

paulinka gratulacje:-) super że dzidziuś zdrowy i wszystko w porządku, hmmm ja zawsze myślałam ze od słodkiego to chce sie spac i martwiłam sie ze jak za dużo słodkiego zjem to to moje dziecko cały czas spi dlatego nie kopie jeszcze i dzis cała moja filozofia legła w gruzach:baffled: dzieciaczki cos nas trzymają w niepewności co do płci:-)

reklama
Paulinka również gratuluję ale masz śpiocha małego oby mu/jej tak zostało po porodzie heh ;-)

a z czekoladą to się sprawdza ja jak zjem coś słodkiego albo mandarynki to moje dziecię od razu darzy mnie kopniaczkami chyba jej słodkie najbardziej smakuje ;-) ehhh moja wizyta dopiero za 12 dni mam nadzieję że mojej córci jajeczka nie wyrosły ;-)

Jejku dziekuje dziewczynki :****

Z tym słodkim to podobno faktycznie prawda. Mam znajome które przed każdą wizytą pochłaniały polowe tubki tego słodzonego mleczka (wiecie co sie w dzieciństwie jadło) i dzieciaczki faktycznie ruchliwe były zawsze!

.....ja np właśnie zjadłam spora ilosć surowej czerwonej kapusty(lubie tak pochrupac warzywka czy to ogórka zielonego, marchewkę czy kapuchę właśnie) i czuję ze Dzieciaczek szaleje na maxa :-D

Ja też trzymam MOCNO kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!!!!!! &&&&&&&&&&&& Czekam na same pozytywne relacje :*

paulinka gratulacje udanej wizyty :-) a z tym jedzeniem to prawda :-) dziecko uaktywnia sie do pol godziny po zjedzeniu slodkiego, nawet czegokolwiek. chodzi o podniesienie cukru we krwi. Tak jak nam kopa to daje tak i maluszkom :-)

Wczoraj byłam na wizycie, wszystko OK, poza tym, że waga pokazała 1,5kg mniej niż poprzednio ale to pewnie przez wymioty :) za miesiąc badanie połówkowe :)

reklama
Do góry