reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

My na 22 stycznia mamy USG połówkowe :) Wtedy na pewno potwierdzi się już płeć maluszka :)

Ohhh, nie mogę się doczekać, żeby znów podejrzeć nasze maleństwo :) Powoli zaczynam czuć delikatne ruchy dzidziusia :)
]

Ja też 22 stycznia mam połówkowe :-)

Trzymam bardzo mocno kciuki za PAULINKĘ i za MAMĘ KUBUKA i resztę wizytujących &&&&&&&&&&&&& Czekamy na relacje

reklama
Hej, ja po wizycie!!
Niestety nie poznaliśmy płci, Maluszek smacznie spał i wszystkie wysiłki lekarza na rozbudzeniu Go spełzły na niczym ;-) Następnym razem mam zjeść pół tabliczki czekolady (chyba sie porzygam!! :-D). Poza tym macica idealnie miękka, ładnie się rozrasta, wymiary Maluszka odpowiadają 17t4d. Niestety toralnie nie pamiętam ile ma cm bo rozpływałam sie patrząc w ten monitorek. O dziwo R też nie pamięta :nerd:.
Płeć już na bank poznamy na połówkowym za 3,5tyg :-) Będzie tak jak przy Dawciu, w 20tyg. Najważniejsze ze Dzieciatko zdrowe!!! :-)

BARDZO BARDZO dziękuję Wam wszystkim za kciukaski :*************************

Paulinka to śpioszek malutki :-) oby tak smacznie sypiał w czerwcu . Super , ze wszystko w porządku , cieszę się !!! Przed połówkowym to może lepiej czekolady nie zajadać bo się pomierzyć nie da fikającego dzidziusia ;-)

Paulinka super że wszystko ok ;-) jeśli dostałaś zdjęcie z USG to tam powinna byc długość dzieciaczka :-)

Ja mam przyjść za 10 dni do 2 tyg po wyjściu ze szpitala na kontrole do mojego gin ale wątpie żebyśmy poznali już wtedy płeć, a tak bardzo bym chciała...

Paulinka gratulacje:) dobrze, że dzidzia zdrowa i smacznie spała:) też tak mam, że jak spojrzę na monitor to już później nie wiem co DR do mnie gada:p:p:p

Kingusia no my będziemy musiały jeszcze zaczekać. Tak myślę, że na połówkowym się dowiemy, to już będzie raczej pewne wtedy:)

&&&&&&&& za jutrzejsze wizyty:)

Super,że wszystko dobrze :)) że dzidziuś zdrowiutki i nic się nie dzieje :))

A powiedzcie mi dziewczyny,czy podają Wam wagę Maluchów? Bo mi w szpitalu podali i jak dla mnie to mały klocuś we mnie rośnie ;-) i chciałam porównać :p

ja już mam stres przed jutrzejszą :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry