reklama
Ines75
Zaangażowana w BB
dzięki dziewczyny i z reszty dobrych wieści u innych dziewczyn, też się strasznie cieszę :-)
wczoraj odpadłam od kompa zaraz po napisaniu posta, bo tak mnie głowa zaczęła boleć, że na oczy patrzeć nie mogłam poszłam spać z bólem, o 2 jeszcze mnie bolała, ale już rano na szczęście dobrze, póki co..
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wczoraj odpadłam od kompa zaraz po napisaniu posta, bo tak mnie głowa zaczęła boleć, że na oczy patrzeć nie mogłam poszłam spać z bólem, o 2 jeszcze mnie bolała, ale już rano na szczęście dobrze, póki co..
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
teri114
Fanka BB :)
mamawikusi super wieści tylko to cisnienie no wysokie to niedobrze :-( u mnie chyba problemu nie bedzie bo ja mam za niskie to jak w III trym podskoczy to nawet dobrze ale wiem że dziewczyny z wysokim ciśnieniem w III trym to i w szpitalu leżały czyli na kawę masz zakaz .. dzidzia leniwa hah to się ciesz bo może jak się urodzi to tez taka spokojna będzie to 27 masz usg tylko na płeć jej ale ci dobrze już niedługo się dowiesz a jakie masz przeczucia ?
natis Tobie bidulko współczuję dalszego leżenia i tych tabsów 18 ale dasz kochana rade to wszystko dla maluszka i najważniejsze że sobie ładnie rośnie zdjęcia cudne to nastepna wizyte masz jeszcze w tym roku ? i poznasz płeć kurcze ale wam zazdroszczę ;-)choć myslałam że juz dzis napiszesz kto u ciebie siedzi liczyłam na to po cichutku :-) bo miałabym wtedy nadzieję że mi cos powie jak bedę na wizycie w 15 tyg ale jak Wam nie powiedział w 16 to już się tak nie nastawiam że bede wiedziała a taka jestem już niecierpliwa ;-)
Nika gratuluje wizyty i gratuluje dziewczynki bardzo wcześnie sie dowiedziałaś ja byłam w tym samym tyg co ty ale mój gin nie puścił pary z ust na ten temat
Ines mama2013 również gratuluje zdrowych dzidzi
jesli kogoś pominełam to przepraszam ale oczywiście wszystkim gratuluje !!! i trzymam juz kciuki za koleje &&&&&&&&&&& oby juz same rtak dobre były :-)
natis Tobie bidulko współczuję dalszego leżenia i tych tabsów 18 ale dasz kochana rade to wszystko dla maluszka i najważniejsze że sobie ładnie rośnie zdjęcia cudne to nastepna wizyte masz jeszcze w tym roku ? i poznasz płeć kurcze ale wam zazdroszczę ;-)choć myslałam że juz dzis napiszesz kto u ciebie siedzi liczyłam na to po cichutku :-) bo miałabym wtedy nadzieję że mi cos powie jak bedę na wizycie w 15 tyg ale jak Wam nie powiedział w 16 to już się tak nie nastawiam że bede wiedziała a taka jestem już niecierpliwa ;-)
Nika gratuluje wizyty i gratuluje dziewczynki bardzo wcześnie sie dowiedziałaś ja byłam w tym samym tyg co ty ale mój gin nie puścił pary z ust na ten temat
Ines mama2013 również gratuluje zdrowych dzidzi
jesli kogoś pominełam to przepraszam ale oczywiście wszystkim gratuluje !!! i trzymam juz kciuki za koleje &&&&&&&&&&& oby juz same rtak dobre były :-)
RobaczekII
Uff, wszystkie relacje dobre -a się bałam bo tak długo nie pisałyście.
Mama Wikusi, musisz mało się stresować by nie podnieść sobie ciśnienia bardziej. Pewnie jak podskoczy to też dostaniesz leki. Uważaj na to ciśnienie. Poza tym bardzo się cieszę, że dzieciątko ma się dobrze - to najważniejsze, resztę można dopieścić
Natis, fotki cudaśne ! Przyklej sobie je naprzeciwko łóżka, tak, żebyś mogla wciąż patrzeć dla kogo masz tyle wyrzeczeń, będzie Ci łatwiej ! Przykro mi, że dalej jeszcze musisz leżeć ale będziemy Cię wspierać. Najważniejsze, że mimo krwawień dzieciątku nic nie zagraża i rozwija się prawidłowo. Trzymam kciuki by łożysko szybko się podniosło i żebyś mogła z dziewczynami wybrać się na kawkę/herbatkę
Mama2013 i Tobie gratuluję ! Zdrowiutka kruszynka To tak bardzo cieszy Oj i nie uparte a wstydliwe - przecież nago nie będzie się pokazywać
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. Lecę zobaczyć kto wizytuje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama Wikusi, musisz mało się stresować by nie podnieść sobie ciśnienia bardziej. Pewnie jak podskoczy to też dostaniesz leki. Uważaj na to ciśnienie. Poza tym bardzo się cieszę, że dzieciątko ma się dobrze - to najważniejsze, resztę można dopieścić
Natis, fotki cudaśne ! Przyklej sobie je naprzeciwko łóżka, tak, żebyś mogla wciąż patrzeć dla kogo masz tyle wyrzeczeń, będzie Ci łatwiej ! Przykro mi, że dalej jeszcze musisz leżeć ale będziemy Cię wspierać. Najważniejsze, że mimo krwawień dzieciątku nic nie zagraża i rozwija się prawidłowo. Trzymam kciuki by łożysko szybko się podniosło i żebyś mogła z dziewczynami wybrać się na kawkę/herbatkę
Mama2013 i Tobie gratuluję ! Zdrowiutka kruszynka To tak bardzo cieszy Oj i nie uparte a wstydliwe - przecież nago nie będzie się pokazywać
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. Lecę zobaczyć kto wizytuje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
motyleksw
Jestem i Ja.
Wyniki mam dobre, tylko mały problem z ciśnieniem, już jest na granicy normy a gin mi tłumaczył ze w IItrym ciśnienie samo z siebie jest nizsze a w IIItrym wyższe co za tym idzie jak już teraz mam na granicy to w III trym moze być za wysokie. Zalecenie: 2 x dziennie mierzenie ciśnienia i zapisywanie w zeszycie ii na wizyte z zeszytem do gina.
Szyjke mam długą i super. Cytologia ok. Usg zrobione Serduszko bije, mój dzidziuś to leniuch i spał jak zawsze tylko machnął mi na odczepnego nogami i ręką Płeć nieznana po pierwsze gin mówi że w 16tc dopiero jądra wychodzą z moszny i on wtedy może określić płeć, wcześniej nie chce bo nie lubi się mylić i zgadywać a tak poza tym pępowina pomiędzy nóżkami i guzik widać Następna wizyta (samo usg zeby płeć poznać) 27.12 ) Jestem mega zadowolona dzidzia jest i ma się dobrze
Gratuluje udanych wizyt wcześniejszych (ines nika)
A jakie miałaś to ciśnienie?
Ciszę się, że wszystko w porządku I jak szybko kolejna wizyta...
Hej Kobietki,
Przed wyjściem do lekarza zaczęłam krwawić. Miałam już mega stresa i jechałam z duszą na ramieniu.
Na szczęście z dzidziusiem wszystko w porządku. Wspaniale rośnie.
Mierzy już 11,2cm + nóżki - czyli już całkiem, całkiem spory Skarbuś.
Fika rączkami i nóżkami.
Już jest naprawde spore maleństwo, lekarz mówił, że to ostatnie dni / tygodnie gdy można będzie go oglądać w całości - niedługo przestanie się mieścić .
Nie powiedział nam płci, stwierdził, że na następnej wizycie zrobi nam prezent na Nowy Rok, gdy będzie już na 100% pewny.
Mam łożysko przodujące, mogą pojawiać się mikrouszkodzenia i to może podkrwawiać. Dzisiaj dokładnie wszystko sprawdził i powiedział, że łożysko się nie odkleja, nie wiadomo skąd ta krew.
Oczywiście podstawa to zakaz chodzenia, taki totalny. Każda pozycja w pionie powoduje nacisk na szyjkę i na łożysko - tego trzeba unikać. POwiedział, że za kilka tygodni łożysko powinno się podnieść i liczy, że wtedy wszystko wróci do normy. Na razie kazał dmuchać na zimne.
Z dodatkowych atrakcji to mam zapalenie dróg moczowych i przez te krwawienia początek infekcji.
W sumie od dziś mam 18 tabsów na dobę do odwołania i leżenie w dalszym ciągu.
Z pozytywów jeszcze okazało się, że przez ostatnie 3tyg. przytyłam tylko 0,5kg. Mile siebie zaskoczyłam, bo myślałam, że będzie min. +2kg.
Postaram się zaraz wkleić fotki.
Świetny mały czlowiek, a Ty biedna mam nadzieję, że do końca ciąży nie będziesz musiała leżeć
ewelina19820711
Super wieści, najważniejsze że dzieciaki zdrowe i wszystko dobrze.
Natis- współczuję tego leżenia, ale już coraz bliżej i jakoś wytrzymasz, musisz, widzisz że każda próba wrócenia do normalności powoduje krwawienie. Najważniejsze że dzidzia zdrowa i rośnie ładnie.
Bardzo się cieszę i gratuluje udanych wizyt wszystkim dziewczynom.
Ja dziś o 17,20 mam wizytę, stres jest jak zwykle, ale trzeba być dobrej myśli.
Natis- współczuję tego leżenia, ale już coraz bliżej i jakoś wytrzymasz, musisz, widzisz że każda próba wrócenia do normalności powoduje krwawienie. Najważniejsze że dzidzia zdrowa i rośnie ładnie.
Bardzo się cieszę i gratuluje udanych wizyt wszystkim dziewczynom.
Ja dziś o 17,20 mam wizytę, stres jest jak zwykle, ale trzeba być dobrej myśli.
mama wikusi2010
Za pierwszym razem miałam 148/98 jak się uspokoiłam bylo 141/88... a dzisiaj rano 100/50 i łeb mnie boli :/
jak bedzie za wysokie to tabletki. Mój gin to super człowiek, zeby uspokoic ciezarna zrobi wszystko wczoraj miałam nie miec usg a mialam
gratuluje udanych wizyt.
kciuki za wizyty
ines75 14.12.2012 10:30 usg genetyczne
fioletowa 14.12.2012
jak bedzie za wysokie to tabletki. Mój gin to super człowiek, zeby uspokoic ciezarna zrobi wszystko wczoraj miałam nie miec usg a mialam
gratuluje udanych wizyt.
kciuki za wizyty
ines75 14.12.2012 10:30 usg genetyczne
fioletowa 14.12.2012
Paulunia8713
Jeszcze raz grauluje kobietki udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za kolejne wizytujące
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki :-) Zdjęcia przecudne, ja mam nadzieję, że na kolejnej wizycie bedę miała jakies w miare żeby tez pokazać ;-)
Natis współczuję ilości leków i dalszego leżenia ale dasz radę - jak trzeba to trzeba ;-)
Natis współczuję ilości leków i dalszego leżenia ale dasz radę - jak trzeba to trzeba ;-)
reklama
DzikaBez
INES, NIKA,- gratulacje maluszków
MamaWiki-równiez gratuluje, dobrze ze dzis ciśnienie niższe
natis- biedna jestes z tym lezeniem, ale dziecko najwarzniejsze, dla niego to jakoś zniesiesz
karba- Tobie też gratuluje, pisałaś że wszystko ok., kuruj się i wracaj do zdrowia
Kurcze dziewczyny często macie to USG, ja jak nic sie nie będzie działo to wybieram sie na połówkowe(ok 21 tc) i to w połowie lutego, ale ja naleze raczej do cierpliwych a płec..., to dla mnie drugorzędna sprawa po poprzedniej ciązy myśle tylko żeby nic nie wyskoczyło w trakcie i dzidziuś był zdrowy
Oczywiście kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty
MamaWiki-równiez gratuluje, dobrze ze dzis ciśnienie niższe
natis- biedna jestes z tym lezeniem, ale dziecko najwarzniejsze, dla niego to jakoś zniesiesz
karba- Tobie też gratuluje, pisałaś że wszystko ok., kuruj się i wracaj do zdrowia
Kurcze dziewczyny często macie to USG, ja jak nic sie nie będzie działo to wybieram sie na połówkowe(ok 21 tc) i to w połowie lutego, ale ja naleze raczej do cierpliwych a płec..., to dla mnie drugorzędna sprawa po poprzedniej ciązy myśle tylko żeby nic nie wyskoczyło w trakcie i dzidziuś był zdrowy
Oczywiście kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty