reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Wczoraj byłam w szpitalu bo mineła wyliczona data porodu i myślałam ze zrobią mi jakieś badania a oni nic tylko sprawdzili czy serduszko bije i wygonili do domu:angry:. Kazali się zgłosić dopiero za tydzień no chyba ze by się coś działo to wcześniej. Myślałam ze chociaż zrobią mi usg zeby sprawdzić czy dziecko jest dobrze ułożone i czy wody nie są zielone i czy synek nie jest za duży bo miesiac temu miał 3200 a teraz to pewnie już pod 4000

Właśnie wróciłam z wizyty... Malutki waży 3050g więc bardzo się cieszę że już nadrobił, wszystko jest ok, gotowy do wyjścia, główka bardzo nisko... A moja szyjka twarda, zamknięta, skrócona a rozwarcia brak... (cofnęło się z 1 cm):-( Od rana mam bolesne nieregularne skurcze, które wyszły na ktg na 93 a lekarz twierdzi że urodzić mogę jutro lub też za tydzień... Moje ktg z dziś...

Załączniki

• IMG_6059.jpg
    IMG_6059.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 45
Tak bym chciała żeby wszystko się już rozkręciło bo mnie męczy i boli i nic... A jak to potrwa z tydzień to będę już tak zmęczona do porodu ze nie dam rady.... Jestem jednak dobrej myśli:)

reklama
mal-gosia dokładnie:) Ja się bałam że urodzę za wcześnie a teraz mijają tyg, oglądam kolejne zdjęcia dzieciaków i tak chce mieć już swojego w domku;)

Do góry