Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co Wy piszecie,że przenoszenie nie jest złe??? przecież to kolejny dzień więcej tej męczarni!!!!!
devi zyczę Ci żeby Mikołaj posłuchał rodziców
o widzisz ja miałam oba wpisane :-) więc może poproś o dopisanie i już :-)rybka- zrozumiałam a który termin miałas wpisany do karty ciąży?? Bo ja mam własnie ten z USG ale tak jak pisze ze blizej terminu moze ktos dokladniej spojrzy na daty i jesli juz bedzie potrzeba to do szpitala dostane skierowanie zgodnie z przetreminowaniem z OM....inna sprawa ze bede mocno namaiwac Mikołaja zeby sie strescił i wyszedł szybciej najlepiej w pierwszych 2 tygodniach sierpnia Może sie chłopak posłucha rodziców
od razu widac że macie doświadczenie, dzieki dziewczyny, nie pomyslam ze jesli pojade do szpitala to przeciez mnie nie odesla Troche mnie uspokoilo ze jak coś to mam jakies wyjscie
Mucha- liczy mi pozniejsze tygodnie, bo tak jak pisalm ona tylko spoglada na wpisan date porodu. OM wogole ja nie intersuje wiec w karcie jestem zwykle tydzien do tyłu:/
no to tak jak u mnie :-) czyli dobrze pamiętam ;-)Mi położna w szkole rodzenia mówiła, że jak nam mija termin porodu, to odliczamy 8 dni i dopiero na 8 dzień jedziemy do szpitala po terminie, ale w między czasie w ciągu tych 8 dni trzeba 2 razy podjechac na KTG sprawdzić czy wszystko jest ok.
gratluje dziewczyny udanych wizyt !!