sagaa31
Fanka BB :)
Devi ja w karcie mam z OM na 1 stronie wpisana date porodu 31 lipca a na tylniej stronie mam przypieta kartke z pomiarami usg z 32 tygodnia ciazy gdzie terin wychodzi na 30 lipca poza tym na kazdym usg wychodzi mi inna data porodu najwazniejsza jest wg OM, poza tym Wy dopiero macie 8 dni a ja dzien po terminie mam sie zglosic do szpitala na porod czyli 1 sierpnia nie wiem czy mnie nie odesla ale wiem ze jeszcze dodatkowo musza mnie wpisac do zeszystu ze przyjde tego 1 zeby mi miejsca nie braklo.... moja Gin nie uwaza przenoszonych ciaz o stara sie by wszytsko stalo sie w terminach lub kilka dni po, a jesi chodzi o katg to po terminie kaza przychodzic jak sie nie ma skierowania an szpital itd. co dwa dni u nas to tyle.
Cocies gratuluje bardzo udanej wizyty ciesze sie :-)
Devi wizyta jak wizyta widze wszytskie niejasnosci poprawiaj mnie tez poprawiali termin na karcie bo o to poprosilam bo mialam zla wpisana z OM...
Tonya pwoodzonka mam nadzieje ze wsio ok u twojego 3kg "slonika":-)
U mnie tez chyba bedzie malpiszonek bo zgage mam od poczatku ciazy < a tak na serio to sie nie sprawdza> :-)
Cocies gratuluje bardzo udanej wizyty ciesze sie :-)
Devi wizyta jak wizyta widze wszytskie niejasnosci poprawiaj mnie tez poprawiali termin na karcie bo o to poprosilam bo mialam zla wpisana z OM...
Tonya pwoodzonka mam nadzieje ze wsio ok u twojego 3kg "slonika":-)
U mnie tez chyba bedzie malpiszonek bo zgage mam od poczatku ciazy < a tak na serio to sie nie sprawdza> :-)
Ostatnia edycja: