reklama
cokies
Fanka BB :)
susumali też się zdziwiłam że było widać na USG hehhe
szuszu no twój synek na bank będzie miał sporo włosów po tobie
susumali też się zdziwiłam że było widać na USG hehhe
Wiki miała włoski jak się urodziła, ale jakoś mega kudłata nie była:-)
Dziś rano miałam wizyte ale nic ciekawego się nie dowiedziałam :/ Moja ginka idzie na urlop, za 2 tygodnie mam przyjsc na wizyte ale do kogoś innego, powinnma mieć jeszcze jedno usg ale teraz nie wiem jak ona zamierza to zorganizować.
Jeśli chodzi o mój stan to wszytsko ok, szyjka nie znacznie sie skróciła, bez rozwarcia ale młody już miocno na nią napiera.
Jakaś jestem zaniepokojna bo dzisiejszej wizycie, że ktoś coś przegapi na tej końcówce :/ Szcególnie, że w karcie mam wpisany termin porodu na 19.08...z OM wychodzi 13.08, babka wpisałm mi taka date bo na pierwszym usg na jednym zdjeicu taka wyszła (na innych wychodziła 14-sty). Potem niegdzie sie ten termin nie potwierdził. Boje sie ze jak Młody nie wyjdzie do 14-stego to oni beda uwazac ze mam jeszcze tydzien czasu zeby zaczac działac:/ chyba pogadam z ginka zeby mi ten termin poprawiła dla mojego psychicznego spokoju:/
Jeśli chodzi o mój stan to wszytsko ok, szyjka nie znacznie sie skróciła, bez rozwarcia ale młody już miocno na nią napiera.
Jakaś jestem zaniepokojna bo dzisiejszej wizycie, że ktoś coś przegapi na tej końcówce :/ Szcególnie, że w karcie mam wpisany termin porodu na 19.08...z OM wychodzi 13.08, babka wpisałm mi taka date bo na pierwszym usg na jednym zdjeicu taka wyszła (na innych wychodziła 14-sty). Potem niegdzie sie ten termin nie potwierdził. Boje sie ze jak Młody nie wyjdzie do 14-stego to oni beda uwazac ze mam jeszcze tydzien czasu zeby zaczac działac:/ chyba pogadam z ginka zeby mi ten termin poprawiła dla mojego psychicznego spokoju:/
Ostatnia edycja:
rybkaaa3
Fanka BB :)
Dziś rano miałam wizyte ale nic ciekawego się nie dowiedziałam :/ Moja ginka idzie na urlop, za 2 tygodnie mam przyjsc na wizyte ale do kogoś innego, powinnma mieć jeszcze jedno usg ale teraz nie wiem jak ona zamierza to zorganizować.
Ja przy pierwszej córce miałam termin na 9 czerwca a z USG na 15 a i tak urodziłam 22 czerwca (do szpitala przyjęli mnie chyba 16 ale tylko dlatego że przyjmują 8 dni po terminie)Także spokojnie ! :-)
Martwiłam się, że tyle po terminie ale wszystko było ok, wody nie były zielone. Te terminy są umowne :-)
Ostatnia edycja:
no tak, tylko jak cos to mnie przyjma 8 dni po terminie który wpisany mam jako 19-sty a przeciez najdokładniejszy jest z z OM który juz wypada 5 dni wczesniej. Nie wiem..moze pozniej ktos dokladniej spojrzy na daty ale poki co połozna zwraca uwage tylko na ten 19-sty :/ Jakos to mnie nie pokoi
reklama