reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
w domku :) czuję się dobrze jak zresztą wcześniej żadnych skurczy ani bólów (chyba że mała mocno mnie kopnie :p) więc nie wiem skąd mi się ta szyjka skraca, rozwiera i zmiękcza. po poludniu zobacze czy chociaz sie nie pogorszylo - jakbym cos czula to moze bylabym w stanie zareagowac a tak to bardzo mylne moje dobre samopoczucie moze byc :I czasem sie zastanawiam ze moze ja po prostu myle rozpychanie sie Karolci ze skurczami??
na wszelki wypadek jadąc do lekarza wezmę torbę do szpitala żeby później meza nie gonic bo szpital zaraz obok przychodni a nasz domek 25 kilometrow dalej

Flower-DOBRZE ,ŻE WYNIKI OK I, ŻE TO NIE CHOLESTAZA:tak:
SZUSZU-jaki znowu synuś mały,zobaczysz jak nadrobi:-) tak jak pisze Bishopka -dokładnie słyszałam to samo:tak:
Bishopka -gratki z udanej wizyty i potwierdzeenia chłopyszka już na 100%:-)
mlodam-gratulacje z udanej wizyty ,córcia faktycznie Ci rośnie jak na drożdżach:-)

Ostatnia edycja:
mlodam gratuluję wizyty. :-)
flower trzymam kciuki za wizytę i obyś nie musiała zostawać w szpitalu.
Susumali dzis tez ma wizytę więc i za Nią trzymam kciuki :-)

szuszu mi powiedziała wczoraj to samo, że na tym etapie dzieciaczki ważą tak samo, że na miesiąc przed mogą powiedzieć bardziej konkretnie jak z tą wagą, a ja jak byłam pare tygodni temu to mi mówiła, że waży prawie kilogram, a teraz juz prawie 2 :p także bez paniki :p

mam takie pytanie: wybieracie się na to USG bardziej dokładne w 33 tygodniu???

ja właśnie po wiżycie i mój maluszek pobił chyba wszystkich waży 2560 każdy mi mówi że mam mały brzuch jak na ten tydzień a tu prosze taka waga :szok:. Do tego jast starszy o 2 tygodnie i termin z usg mam na 18 lipca a ginekolog powiedziała że brzuch mi sie już opuszcza i termin może się potwierdzić.

Bishopka extra ze wuzyta udana oby ak dalej:-)
Mlodam twoj maluch niezle wazy hehe gratki z udanej wizyty
Szuszu pamietasz jak ja narobilam halasu ze mojmaly za maly z parametrow a nadgonil i wazy w sam raz wiec spoko nie masz sie czym przejmowac:-)
Flower, Susumali czekamy na wiesci:-)
Beatka a Twoja dzidzia to w ktorym tyg tyle juz wazy??? mnie wszyscy mowia ze mam nisko brzuch ale caly czas chyba tak mam wiec u mnie to zaden objaw...

reklama
Do góry