reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Oli- ja i tak pewnie rozumiem cie w mniejszym stopniu bo u mnie jest jeszcze nadzieja ze druga bedzie dziewczynka :) ale ostatio ogladam sobie rodzinka.pl na dwójce...polecam...można sobie poprawić humor i popatrzec że z samymi chłopakami też jest fajnie :)

reklama
Ano 12 tydz to czasami za wcześnie by dokładnie określic pleć, bo właśnie w 12 tyg kończy sie roznicowanie zewnętrznych narządów plciowych u maleństw i nietrudno nawet na dobrym sprzecie o pomylkę:tak:, no i nasze maleństwa tez rozwijaja sie z rożna szybkością czasami z rozbieznością kilku dni do faktycznego wieku ciązy wiec rownie bywa, ale potem już raczej pewność jest większa. Prędzej zdażaja sie pomylki ze z dziewczynki robi sie chlopak, w mniejszym odsetku odwrotnie;-), choc i tak bywa. Tym bardziej że jak to powiedzial moj gin dowodem na dziewczynke nie jest brak siusiaka:-D, a wyrażnie widoczne, podzielone wargi sromowe.

Dziewczyny serdecznie gratuluje pięknych maleństw i udanych wizyt.

Ja ide we wtorek na wizyte i mam nadzieje, że już się dowiem kto mieszka w mim brzuszku:-)

śliczne te Wasze dzieciaczki :-)
ja kolejną wizytę mam w czwartek i jak się coś zmieni co do mojej Agatki to hmm będę ciuszki na allegro wystawiać ;-) no i będzie trzeba wymyślać imię bo do dziewczynki wszyscy byliśmy zgodni a z chłopakiem mamy problem - zresztą ja już do brzuszka mówię Agatka i nie chcę tego zmieniać ! :-)

no ja tak do konca tez nie wierze ze moj chlopak to chlopak hi hi...choc bzlobz fajnie.......za tydzien mam polowkowe i jak za trzecim razem bedzie chlopak to uwierze he he

a ostatnio spotkalam kobiete ktora mowila ze synek DO KONCA CIAZY byl dziewcznka wg lekarza i ona byla w totalnym szoku jak przy porodzie jak to ujela jajka zobaczyla........dobrze ze chlopczyk ma 2 starszych braci, bo jak nie to tylko w rozu by chodzil bidudelk...

reklama
Do góry