reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Witam sie dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilke..

Jutro wizytka o 14 takze trzymajcie kciuki,dowiemy sie co w brzuszku piszczy :-)
i nie pamietam czy jutro tez ktoras z was ma..w kazdym razie powodzonka.

reklama
Tonya, dzięki:tak:
Szuszu niezły post. I już teraz wiem, czemu lekarz zobaczył chłopaka u mnie w 12 t.c. Ja bym w życiu nie odróżniła.

Ja też jutro mam wizytę na 9.10, ale chyba bez USG, bo za tydzień połówkowe. Choć po cichu liczę, że może już jutro dowiem się kim jest mój lokator:tak::-D
Trzymam kciuki za inne mamy mające w najbliższych dniach wizyty!

reklama
Ja juz po!!!W tej Norwegii to maja.Nie byłam badana ginekologicznie bo nie ma zadnych objawow ani nic mi nie dolega,usg polowkowe to prenatalne takie to tylko kieruja panie po 30roku zycia albo z komplikacjami w poprzedniej ciazy ,do Oslo.Wiec zrobil mi normalne usg ,wszytsko pokazał,pomierzył...między nóżki pozaglądał i mówi że bardzo DZIEWCZYŃSKO mu to wygląda.A ja prawie w płacz bo wszyscy mówili ze chłopaki ja czułam ze chłopak.Więc dołanczam do nielicznego grona posiadaczy dziewczynek.Jestem cała jeszcze podekscytowana i nie moge ze szczęścia że wszytsko jest dobrze.

Do góry