reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Cześć jestem nowa na forum dzisiaj mam drugą wizytę u ginekologa i strasznie sie jej boję. W weekend miałam słabe krwawienie i boje się, ze może to zwiastowac coś najgorszego:-( chciałabym byc juz po badaniach i wiedziec, że jest wszystko ok

reklama
myszka, anna2101 super, że wszystko OK
natt super, że będzie parka:-D
sagaa śliczny dziubeczek:tak:
Megmarion badanie na HIV zlecają ostatnio coraz częściej

natt, saga, myszka Też Wam lekarz w pakiecie badań zleca w kierunku HIV? BO zdębiałam że też mam zrobić :szok: tym bardziej, ze że tak ujmę, w grupie ryzyka nie jestem ;-)

każdy z nas jest w grupie ryzyka niestety. Pracuje od dziesięciu lat jako wolontariusz w fundacji HIV/AIDS i niestety nikt z nas nie może w dzisiejszych czasach powiedzieć, że nie jesteś w grupie ryzyka. Z powodu świadomości jaką mam uważam że każda kobieta w ciąży powinna być zbadana w tym kierunku

Ostatnia edycja:
Magmarion ja zarówno w pierwszej ciązy jak i teraz robiłam bad. w kierunku HIV . Tez uwazam jak Oli. Poza tym uważam czy nie mój gin uwaza to badanie za jedno z podstawowych i nie oduści póki sie go nei zrobi...i ma racje:)

Super, ze Wasze wizyty udane. Ciesze sie razem z Wami dziewczyny :)
saaga a Twoje malenstwo takie slodziutkie :)

reklama
Hejka

Ja już jestem po wizycie i wszystko ok!!

Dzidziuś ma już 3 cm i serduszko mocno bije.
Jestem prze szczęśliwa!!

Do góry