reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Cześć jestem nowa na forum dzisiaj mam drugą wizytę u ginekologa i strasznie sie jej boję. W weekend miałam słabe krwawienie i boje się, ze może to zwiastowac coś najgorszego:-( chciałabym byc juz po badaniach i wiedziec, że jest wszystko ok

reklama
myszka, anna2101 super, że wszystko OK
natt super, że będzie parka:-D
sagaa śliczny dziubeczek:tak:
Megmarion badanie na HIV zlecają ostatnio coraz częściej

natt, saga, myszka Też Wam lekarz w pakiecie badań zleca w kierunku HIV? BO zdębiałam że też mam zrobić :szok: tym bardziej, ze że tak ujmę, w grupie ryzyka nie jestem ;-)

każdy z nas jest w grupie ryzyka niestety. Pracuje od dziesięciu lat jako wolontariusz w fundacji HIV/AIDS i niestety nikt z nas nie może w dzisiejszych czasach powiedzieć, że nie jesteś w grupie ryzyka. Z powodu świadomości jaką mam uważam że każda kobieta w ciąży powinna być zbadana w tym kierunku

Ostatnia edycja:
Magmarion ja zarówno w pierwszej ciązy jak i teraz robiłam bad. w kierunku HIV . Tez uwazam jak Oli. Poza tym uważam czy nie mój gin uwaza to badanie za jedno z podstawowych i nie oduści póki sie go nei zrobi...i ma racje:)

Super, ze Wasze wizyty udane. Ciesze sie razem z Wami dziewczyny :)
saaga a Twoje malenstwo takie slodziutkie :)

reklama
Hejka

Ja już jestem po wizycie i wszystko ok!!

Dzidziuś ma już 3 cm i serduszko mocno bije.
Jestem prze szczęśliwa!!

Do góry