reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Myszka - sliczne maleństwo ;-)

Natt - ale masz fajnie! najważniejsze,że dzieci zdrowo się rozwijają no i jak będzie parka to już w ogóle ekstra :-)

reklama
myszka gratulacje ślicznego maleństwa!
natt bardzo się cieszę z dobrych wieści, fajnie, że parka będzie oczywiście jak się potwierdzi :)
sagaa też się cieszę razem z Tobą, duże już to Twoje maleństwo, najważniejsze, że wszystko ok :):):):)

Natt gratulacje :-) cieszę się, że wszystko OK na usg, no i gratki synka i córci :-)
Myszka też super, że wszystko z dzidzią dobrze.
Nadrobiłam niewiele stron, więc wybaczcie, ze nie każdej odpisałam...
ja po pracy to normalny zgon jestem i śpię... więc poza weckendem mało kiedy jestem popołudniu a tak mi szkoda, że nie mogę więcej z Wami poklepać... :-(

ja mam kolejną wizytę w czwatrek no i będzie mi robić usg z pomiarami.
w sobotę robiłam badania, które zleciła, niestety za niektóre musiałam płacić, ale cóż, czego się nie robi dla tak wyczekiwanego maleństwa...
pozdrawiam Was i miłego dnia życzę!!!

myszka, natt i saga -wielkie GRATKI!!!!!!:-)Super ,że dzidzie zdrowe-na takie właśnie wieści każda z nas czeka.
Witam serdecznie wszystkie nowe sierpnióweczki!!!!!!:tak:
Odliczam już dni do mojego bad.genetycznego jeszcze tylko 3 dni:tak:-mam takiego stracha,że masakra:szok:

Witajcie kochane kobietki.
Ja byłam wczoraj u gin. Lekarz mi powiedział ze wszystko jest w porządku i ładnie rośnie. Zmierzyl mi ciśnienie,zważył i to na tyle...
A juz mialam nadzieje ze zobacze moją fasolke na USG w koncu juz powinno byc chyba cos widac prawda??

Moim lekarzem prowadzącym i od usg:) jest dr Zdun. On jest zasadniczo z Wołomina. Tam tez urodziłam Natke,choć miałam rodzić na Inflanckiej,ale tak sie sprawy potoczyły ,że nas nie przyjeli do dwoch szpitali a mi juz wody odchodziły,ze z kolei z Bielańskiego gdzie trafilismy po Inflanckiej,skierowali nas do Wołomina własnie z racji tego ze moj lekarz tam jest, Oczywiscie mogłam odmówić i rodzic gdzies w wawie,ale ,ze było b.wcześnie rano to bryknelismy swoim samochodem do Wołomina i powiem Wma,ze rodzic chce tylko tam! Jedyny minus to miejsce urodzenia w metryce dzicka..ale mi akurat to zwisa i powiewa,ze tak brzydko powiem:). W 8 miesiącu lezałam dwa tygodnie w Bielańskim i jakoś nie przekonał mnie ten szpital,dzieci lezały na ososbnej sali bo sale były przepełnione,sajgon totalny. Te co rodziły wczesniaki to tylko raz dziennie mogły do dzieci zejśc i popatrzec,no chyba ze położna focha miała to tez nie zawsze. Skandalicznie było jak ja tam lezałam. Ja to bym taki raban narobiła jak by mi do dziecka nie dawali chodzic ze by im w piety poszło! Ale są dziewczyny ktore tam rodza i sa bardzo zadowolone. To na pewno wszedzie zalezy od tego czy maja full pacjentek czy luzy,bo wtedy tez i ten personel szpitalny z innym nastawieniem chodzi.
Tak czy siak ja z Wołominem mam super doswiadczenia dlatego na 100% tam rodze. A ja bedzie tym razem to zobaczymy...

Anna gratki ;-)
Tak powinno byc widac juz fasolke ja w 7 tyg i 4 d c widzala mojea fasoleczke piekna...moze dlatego ze z nfz to nie widzialas...?? Ja na 2 wizytach bylam prv wiec mialam usg.
P1040698.jpga to moj dziubeczek kochany;-):*

Anna Gratulacje ze :)

Saga sliczna dzidziulka;)n o i super ze wszystko oki;)

Dziewczyny ja chodzę z nfz i widziałam moje maleństwo w 9 tygodniu;) także chyba to zależy od lekarza;)

reklama
no wiec właśnie ale czego sie spodziewać po szpitalu bielańskim w Warszawie... :/
Jeszcze sie babki ze mną kłóciły bo powiedziały ze powinnam 14.02 przyjsc.. a ja im powiedzialam ze 13.02 wylatuje do irlandii i mnie nie bedzie... :/
Tak mi wczoraj podniesli cisnienie ze myslałam ze wyjde z tamtąd jeszcze przed zapisem... :/

Do góry