reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

natt super;)gratulacje;) moja ciocia 5 lat temu tez urodziła bliźniaki i tez parkę;)hih

Dziewczyny a powiedzcie mi o to badanie genetyczne trzeba się samemu opytac lekarza czy on sam was kierował na nie??

Ostatnia edycja:
reklama
Monila, z tego co się orientuję każdy lekarz powinien Ci takie usg zrobić. Jeśli nic nie mówił sama się zapytaj przy najbliższej wizycie.

myszka sliczne focio:) tzn sliczna kruszynka na tej fotce:)

natt ciesze sie ze wszystko w porzadku z blizniakami. :-) Fajnie, ze bedziesz miec parke :):)

Monila tak jak dziewczyny piszą,lekarz sam kieruje na to usg. trzeba je koniecznie zrobic miedzy11 a 13 tygodniem ciąży( bo tylko wtedy można wykluczyć/stwierdzic niektore wady genetyczne dziecka) ,wiec jesli ci nic gin nie mówi to sie upominaj koniecznie!!!

myszka super ze wszystko ok i piekna dziecinka!

NATT ale super wiesci! no i parka! CUDNIE; CIESZE SIE razem z Toba!!!!!!

Natt dziekuje ze pamietalas ciesze sie ze u Ciebie w porzadeczkiu i bedziesz maial parke;-)
Szuszu dobrze napisala ze zle napisalam.
Bedziemy mieli najrpawdopodobniej nie na 100% synka ma 69mm i 74 g wszytskie parametry w porzadeczku maly przecierakl buzke oczka szala ale srednio ustawiony do badania lekarka troche sie natrudzila;P bylam mega wzruszona moj P zadowolony i usmiechniety;-) Jutro mam wizyte wiec sparwdzi co ze mna, bede miala jeszcze jedno takie badanie i dostalismy 10 chyba fotek i plytke z nagraniem juz ogladalismy z dziadkami z jednej i drugiej strony :D
A co do badan nam lekarka zaproponowala one sa u nas nieobowiazkowe, niektore dziewczyny nie chaodza bo ze strachu przed chorba wola nie wiedziec.
Myszka ciesze sie ze wsyztsko ok;-) kruszynka super ja wrzuce moje malenstwo jutro;D
3 mam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry