reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

LANA ciesze sie ogromnie ze z fasolinka wszytstko ok, a w ktorym jestes tygodniu? bo ciezko mi doliczyc z Twego suwaczka...

reklama
susumali-ja dzisiaj jestem według ost.miesiączki w 12 tyg i 2 dniu z usg wychodzi 10 tyg. i 5 dni ale to już liczone od zapłodnienia.Musimy dziewczynki dzielnie dotrwać do końca 13 tyg. -będzie dobrze!!!!!:-)

Dzięki dziewczynki-trzymam kciuki za nas wszystkie i mam nadzieję,że tylko dobre wieści będziemy tu "słyszeć".:tak:

Ufff ja mam dzis dobre wiesci, na wizycie okazalo sie ze wszystko jest w najlepszym porzadku. Dzidzia jest duza, serduszko bije (nawet pierwszy raz slyszalam bo zawsze tylko patrzylam jak bije). A jak pan doktor puscil serduszko na glosnik to sie chyba wystraszyla bo tak sie zaczela ruszac i plywac sobie ze malo sie nie poplakalam :-)
Moje kochanie bylo ze mna na badaniu to byl jego pierwszy raz :-D tez malo nie plakal. Do tej pory wszystkim opowiada co go chca sluchac jak to sie mloda rusza w brzuszku :-D
Badania genetycznego jeszcze nie zrobil bo jest za mala. Za dwa tygodnie zrobi 4.02.
próbowal zrobic i to tylko chodzi o zbadanie tej faldy na karku i dokladne pomiary dziecka wiec to po prostu tylko troszke dluzej trwa ale jest to zwykle USG.
Dodaje zdjecie mojego cudenka

Załączniki

• P1030651xx.jpg
    P1030651xx.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
ewa super wieści! Ja mam genetyczne dzień przed Tobą 3 lutego. Widzę, że dużo osób sie denerwuje przed tym badaniem, ja tez...ale w końcu wady u płodu wciąż należą do rzadkości i tego się trzymajmy.

Do góry