reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ewa, super wiadomości, nasz maluch też się strasznie wiercił;-)
martwi mnie tylko Twoje ciśnienie, ale mam nadzieję że i to się unormuje.

Ostatnia edycja:
EwaK Gratuluje udanej wizyty-oby ciśnienie się unormowało.Kruszynka duża-niech zdrowo rośnie.

Ja także po wizycie-wtorkowej-Orzeszek 58,6 mm-12 tc-wierzgał nóżkami i rączkami-;-).

Ewa- ale mielisci fajna wizyte :) i widze ze nie ja jedyna mam problem z cisnieniem :/ u poloznej mialam 180/110 jak sie troche uspokoilam to wyszlo160/80 a na codzien mam130/80. Jednak zadnych lekow nie biore choc wydaje mi sie ze powinnam. Kardiolog poiedial ze skoro cisnienie jest w miare stale to nie musze nic z tym robic pomimo tego ze jestem w ciazy:/ ale jakos mnie nie przekonal...chyba sie skonsultuje z jeszcze jednym lekarzem

Devi - to bardzo wysokie mialas :szok: ja w poprzedniej ciazy i teraz biore DOPEGYT i zapisal mi go gin, kazal isc na konsultacje z kardiologiem ale leki mam juz brac bo cinienie jest bardzo nieezpieczne zczegolnie taki nagle wahania. Moja mama miala zatrucie ciazowe ktore do rzucawki doprowadzilo (wlasnie od cinienia) to smiertelnie niebezpieczne dla matki i dziecka. A kazal ci zrobic badanie dna oka? bo ono wykazuje czy nie ma zmian w łożysku (dno oka jest odzwierciedleniem stanu łożyska). W poprzedniej ciazy tez musialam robic to badanie. Ja tez jak mam w miare normalne to mam 130/90. Kazal reagowac szybko jezeli byloby 150/100 i nie chcialo spasc.
To tyle co wiem od mojego gina.
Dzieki dziewczyny za wsparcie i gratulacje, fajnie jest dzielic sie z wami dobrymi wiesciami :******

ewa K - ale mieliście kino :) super wieści tylko z tym ciśnieniem na prawdę musisz uważać.

edyta.editt - cieszę się że wszystko ok i zaglądaj do nas częściej :)

reklama
Do góry